na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

History of the 90s' with adidas Ozelia
History of the 90s' with adidas Ozelia
Blogger Pick
22.02.2023.

History of the 90s' with adidas Ozelia

Hej bando,

Drago mi je što mogu da vam kažem da sam se vratio, ali ovaj put kao dio najkul ekipe - ekipe BUZZ-a. Dakle, viđat ćemo se često. I danas sam spreman da te odvedem u moj svijet plesa i muzike i da se vratim u prošlost zajedno sa adidas Ozelia.

 

Adidas Ozelia je jedan od kultnih modela, vraćajući nostalgiju smjelog duha devedesetih. I iako sam ja Generacija Z, ili GEN Z kako nas većina ljudi zove, veoma se identifikujem sa pop kulturom 90-ih kada je ulični stil bio na vrhuncu. Ovo su dani kada su izašle neke od najboljih plesnih numera. Tragovi koji pušu kroz zvučnike kluba do danas.

adidas Ozelia patika nosi DNK iz 90-ih, ali takođe kombinuje retro osjećaj sa modernom tehnologijom, kao što su srednji đon i adiPRENE,® koji apsorbuje silu udara između površine i pete, smanjujući naprezanje zglobova. Znate da je u plesu jako važno da sa lakoćom možete raditi sve pokrete koje želite.

 

Osim što su veoma stabilne I udobne, adidas Ozelia me je osvojila svojim dizajnom. Kombinacija različitih materijala je nešto što me je uvijek zaista privlačilo, plus radi stvarno kul sa elementima kamuflaže ovde.

Ja sam ih iskombinovao sa adidas Ozworld setom i mojim omiljenim šeširom da upotpunim outfit u mom stilu.

Ako ste i vi jedan od onih retro fanova koji poštuju hrabre izbore dizajna, adidas Ozelia možete pronaći u BUZZ prodavnicama ili online.

Slični članci