na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

NIKE DUNK LOW – TERRY SWOOSH
NIKE DUNK LOW – TERRY SWOOSH
Blogger Pick
18.01.2023.

NIKE DUNK LOW – TERRY SWOOSH

Prošli put nisam odustupala od svoga stila i predstavila vam model Reebok Club C Geo Mid, koje su vam se mnogo svidjele. Ponovo sam tu, a sada vam predstavljam moje najdraže patike NIKE Dunk Low. Volim modnu historiju, pa se tako i vratih u vrijeme osamdesetih. Osvježene novim bojama i sa “Terry Swoosh” logom, Nike Dunk Low ženske patike su idealne za hladne dane. Prepoznatljiva silueta ove lagane patike će se uklopiti u svaki outfit I za svaku priliku. Ovaj model je siguran izbor bilo da se radi o odlasku na fakultet, u školu, kafi sa prijateljima ili   izlasku u klub.

Ovo izdanje kultnog modela košarkaških patika iz osamdesetih odiše toplim vibracijama i obezbjeđuje vam dobro poznatu udobnost i originalnost.

Konstrukcija gornjeg otvora i jezika ovih patika, zajedno sa perforacijom na gornjem dijelu, u predjelu prstiju daju ikonični izgled. Posebnu ekskluzivnost daje im specifični materijal – frotir. Utkan je na jezičak, swoosh i na petu. Postavljen plitak otvor oko članka dodaje uglađen izgled i još bolji osjećaj. Odlično se kombinuju uz Nike Cargo donji dio trenerke, i Nike Utility duksericu. Odlična lifestyle kombinacija za sve one koje vole klasiku sa notom urbanog, modernog izgleda. 

Brojni džepovi na pantalonama, pružaju dašak sportskog stila dok vam pomažu da vam sve sitnice budu na dohvat ruke. Topao i mekan flis sačinjen od teksture vune sa spuštenim šavovima na ramenima, savršen je izbor dukserice za najhladnije dane.

Ukoliko ste u potražnji za zimskim patikama za sve cool prilike koje te čekaju, to su definitivno NIKE Dunk Low patike koje sa svojim gumenim đonom i šarom sličnom kao na originalu pruža savršeno prianjanje.

Poruči ih online ili trči do najbliže Buzz Sneaker Station radnje i uvjeri se da je ovaj model za tebe i ove zimske dane.

Vaša Adna!

 

 

Slični članci