na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Back to childhood with Reebok Hexalite Legacy
Back to childhood with Reebok Hexalite Legacy
Blogger Pick
21.12.2022.

Back to childhood with Reebok Hexalite Legacy

Hey crew!

Zdravo društvo! Kao što svi možemo da primjetimo, zima je uveliko tu a I ja sam spremna da sumiram utiske za ovu sezonu. Sneg je konačno došao i to svakako utiče na moje raspoloženje i izbor odjeće i boja.

Danas ću se fokusirati na odevne detalje koji ne mogu da prođu nezapaženo. Počinjem sa mesh đonom i diskretnim ružičastim elementima Reebok Hexalite Legacy, koji osim što izgledaju super kul, garantujem da će vas vratiti u djetinjstvo kada smo sa lakoćom odskakali na svakom koraku umjesto da jednostavno zakoračimo.  Pa, isto je i sa Reebok Hexalite patikama jer ti Hexalite daje proljećni osjećaj tako što ti ublaži štikle dok hodaš. A najbolji dio je da te niko ne gleda čudno na ulici.

Patike sam iskombinovala sa farmerkama i duksericama, ali vi možete eksperimentisati jer se veoma lako kombinuju i jako su fotogenične.

Kao ljubitelj zimskih sportova, moj današnji izbor je uključivao MONT W CAMO HEAVY WEIGHT JKT jaknu, koja ne samo da je pogodna za planine već jednako savršena za urbani način života. Znajući temperature napolju, ne bi mi padalo na pamet da izađem a da ne budem adekvatno obučena - drugim riječima, kao polarni medvjed koji ide prema Severnom polu.

Neću lagati ako vam kažem da na moj izbor zimske odjeće utiče ne samo nivo udobnosti već i mali detalji koji mi odmah privlače pažnju i koji su u stanju da model pretvore u moj totalni favorit.  Ono što je zagolicalo moje modne sklonosti u MONT W CAMO HEAVY WEIGHT JKT jakni, na primjer, bila je unutrašnja postava sa stripom "A Happy life" - kako se ne zaljubiti u njega na licu mjesta.

To je to od mene, prijatelji. Nadam se da ste uživali a sada ću vas ostaviti da sanjate o snijegu na planinama i da se sjetite uspomena iz djetinjstva kada smo slobodno preskakali ulice. Još uvijek možemo to da uradimo sa Reebok Hexalite.

Reebok Hexalite Legacy i cijeli moj outfit možete pronaći u Buzz radnjama ili online

Vaša Akasha

 

Slični članci