na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

COZY AUTUMN VIBES
COZY AUTUMN VIBES
Blogger Pick
16.11.2022.

COZY AUTUMN VIBES

Ćao svima,

Evo mene ponovo. Kao što znate, moj modni stil je sportska elegancija. Opisala bih ga kao ležeran i prije svega udoban stil odijevanja. U svakodnevnim prilikama, koje podrazumijevaju odlaske na faks, izlazak na kafu sa prijateljima, ili kežual šetnju, najčešće biram komade u kojima se osjećam prijatno i komforno. Prethodni put sam vam predstavila adidas Astir model patika. I ovaj put ostajem dosljedna svom stilu, kroz koji oslikavam ljubav prema modi, udobnosti I kežual zgledu. Ukoliko ste I vi, kao I ja bili u potrazi za moderne ženske patike za ove jesenje dane, predstavljam vam model Reebok Club C Geo Mid.

Svima nam je bitna udobnost, ali naravno i to da patika bude moderna I da može da se lijepo kombinuje. Izrađene su kombinacijom materijala, od luksuznog antilopa i kože u gornjem dijelu i ono što je sigurno, pružiće vam udobnost koju zaslužujete.

Debelo gazište na spoljnom đonu, štitnik od blata i peta sa srednjim izrezom naglašavaju atraktivan spoljašnji izgled. Patike su plitkog profila sa klasičnim pertlanjem. Reebok Club C Geo Mid su patike dizajnirane za tvoje uživanje, a ja sam ih iskombinovala uz bijelu trenerku i bež majicu, klasičan svakidašnji cozy look kojeg svi obožavamo.

Poruči ih online ili trči do najbliže Buzz Sneaker Station radnje i uvjeri se zašto je ovaj model stvoren baš za tebe.

Vaša Adna!

Slični članci