na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

ADIDAS FORUM BONEGA – pokaži pravu sebe
ADIDAS FORUM BONEGA – pokaži pravu sebe
Blogger Pick
09.11.2022.

ADIDAS FORUM BONEGA – pokaži pravu sebe

Kad pričamo o adidas tenisicama, ne treba puno filozofirati. Tri crte govore same za sebe. Popularan brend koji već decenijama vlada sportskim i street style modnim svijetom izbacio je još jedan remake svog popularnog modela.

Vrhunska košarkaška patika - adidas Forum - ikona street obuće, izašla je 1984. godine te okupila i pokrenula rastuću  street style modnu zajednicu u New Yorku.Forum patika je neosporno naslijeđe street fashion kulture, a svoj uticaj slavi novim Bonega modelom.

Prvo ću spomenuti ono što se zapravo ne vidi spoljaa na ovoj patici. Uložak od memorijske pjene. WOW. Na sam dodir kao da stajes na oblak, koji pamti tvoj otisak. Može li savršenije za patiku i aktivnost hodanja, trčanja, plesa? Stvarno napravljeno za cjelodnevnu udobnost.

Ono što mi je bitno je dakle da je patika mekana, a ovdje je i gornjište od vrhunske kože mekano kao puter.

Lako je zakoračiti komforno sa stilom, i osjećati se visoko uz predimenzioniran i izuzetno prianjajući platformski potplat.

Boja patika i dizajn idu uz svaku vašu kreativnu outfit ideju, bilo da idete na brunch s drugaricama, ili smišljate sportski street outfit, ostavit ćete dojam sigurno. Poseban touch daje dašak zlatne boje i garantovano pokreće vašu unutarašnju glamuroznu divu.

 

Forum Bonega djelomično je  izrađena od recikliranog sadržaja generisanog iz proizvodnog otpada kako bi se izbjegao veći uticaj na okoliš proizvodnje netaknutog sadržaja, i thumbs up adidasu za to.

I tako klasične košarkaške tenisice, nanovo redizajnirane s novim proporcijama, još jednom, toliko godina kasnije, opet uvode nove trendove i nameću se svim ljubiteljima patika kao neizostavni modni izbor.

Suzana

Slični članci