na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Do it JUMBO, never do it tiny
Do it JUMBO, never do it tiny
Blogger Pick
02.11.2022.

Do it JUMBO, never do it tiny

Ćao ekipo,

 

Iako smo duboko zakoračili u jesen i trudimo se da iskoristimo posljednje sunčane dane ove godine, vrijeme nam još uvijek dozvoljava da nosimo odjeću svijetlih boja i bijele patike. Zbog toga je ovog puta moj izbor Nike Blazer '77 Jumbo.

Nike Blazer '77 Jumbo su patike bezvremenog dizajna. Ogroman Swoosh i naglašeno pertlanje daju im neobičan i zabavan izgled. Prošiveni slojevi od kože i meki antilop na prstima donose retro vibracije. Debeo, mek jezičak omogućava izuzetan komfor stopalima. Iako su ovo poluduboke patike, materijal na peti je rastegljiv, što modernizuje njihov klasičan izgled i čini ih jednostavnim za nošenje.

Sa strane se nalazi ogroman (JUMBO) Nike logo koji na prvi pogled djeluje agresivno, ali mi je baš taj detalj privukao najveću pažnju. Gumeni đon daje jedinstven Nike izgled i odlično prijanja na sve površine. Ako želite da budete primjećeni gdje god se pojavite, a da se ne odreknete udobnosti, ove patike su odličan izbor za vas.

Jednostavna i klasična kombinacija boja se uklapa uz sve. Nadam se da vam se dopada kako sam ih ja iskombinovao. Ovaj Nike Blazer '77 Jumbo model možete pronaći u svim Buzz šopovima, kao i online.

 

@plugoja

Slični članci