na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

»Be »bold« with adidas Forum«
»Be »bold« with adidas Forum«
Blogger Pick
24.08.2022.

»Be »bold« with adidas Forum«

Zdravo,

 

Vjerovatno me već poznajete s obzirom na to da sam sarađivao sa BUZZ-om nekoliko puta. Ukoliko niste, ja sam Agata Kocijančić, velik fan mode i udobnosti. Imajući u vidu da se ljeto blizi kraju i da želim maksimalno da iskoristim ove ljetne dane negdje van grada, moj izbor je pao na adidas lifestyle komade. Zato što volim jednostavan, udoban i sportski stil i vjerujem da nisam jedini entuzijasta, predstavit ću vam svoje omiljene komade s kojima možete praviti lude kombinacije.

Omiljena obuca su mi trendy i udobne patike koje daju onu stylish notu mom outfitu.  Adidas Forum Bold je prvi put predstavljan 1984. i vrlo brzo je osvojio svijet.  Svi klasični elementi su prisutni: X dizajn i luksuzna koža na gornjištu. Novi model je unapredjen platformom i savršen je za sve koji vole i sport i modu.  Evo zašto ih ja toliko volim i kako ih kombinujem.

Svaki dan nosim tenisice jer volim da budem aktivna u sportu i zato mi je važno da mi ne smetaju u svakodnevnim aktivnostima. Za ove vruće ljetne dane, adidas TEE DRESS je moj must-have. U kombinaciji sa Adidas Forum Bold, predstavljaju savršen outfit.

Ono što mi se najviše dopada kod Forum Bold patika jeste činjenica da mogu da se kombinuju uz sve. Čak i ako odlučite da ih kombinujete sa kratkim šorcem adidas SHORTS TIGHTS  ili helankama sa majicom adidas Adicolor Classics Trefoil ići se savršeno.

 

Na kraju, možete dodati i  adidas Originals Primeblue duksericu koja ce savršeno kompletirati cjelokupan outfit.

Adidas Forum Bold patike možete pronaći u BUZZ radnjama ili online.

 

Agata

Slični članci