na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
09.08.2017.

NIKE’S SHADES OF GREY

Nike Air Force 1 je nosio toliko različitih boja koje jedan sneakerhead može samo zamisliti - od Bright Citrona do Bright Turquoisea, od elegantnog All Blacka do suptilnog Nudea. Danas Nike kulira u "tamno sivom". Ja? Ja takođe kuliram i osvajam ulice u svojim novim Nike-evim Shades of Dark Grey.


Air Force 1 definitivno je snaga u industriji patika. Ne morate biti strastveni ljubitelj patika da biste prepoznali ovu ikonu u sneaker svijetu. All Mighty je stvorio dizajner Bruce Kilgore kao prvu košarkašku obuću koja je koristila tehnologiju Nike Air i izvorno se zvala jednostavno Air Force. Najviše prodatih Air Force 1 su solid white (takođe se naziva "bijelo na bijelom"), druga najprodavanija je solid black (''crna na crnu'').


Ove jeseni Nike kombinuje ove dvije boje i donosi Air Force 1 u nijansama tamnosive boje. Neutralna boja može stvoriti smirujući i elegantan efekat - tako da ima smisla da se upravo ova nijansa viralno širi sneaker svijetom. Za mene, dizajn Bruce Kilgorea ne može biti bolji od ovoga. Moram reći da nisam entuzijasta za boje. Kao što bi moj prijatelj Jay-Z rekao - – I like all black everything… well, all dark shades everything smiley


Ako postoji neko ko misli da je siva boja dosadna, izazivam ga da razmisli ponovo. Ili pokuša obuti AF1 Dark Grey. Biće to ljubav na prvu sjenku.

Peace,

El Nino 

Slični članci