na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Go Sustainable
Go Sustainable
Blogger Pick
27.07.2022.

Go Sustainable

 

Ćao svima, moje ime je Jelena, a možda me poznajete više kao @catwomenn sa Instagrama. Kao osoba koja uvek bira klasiku kad je u pitanju odjeća, sa patikama je oduvijek bila druga priča – tu biram neobično. Zato mi je ovaj model Nike patika momentalno privukao pažnju!

Naime, u pitanju je model NIKE SPACE HIPPIE 04, koji je dio Nike kolekcije Space Hippie, koja se sastoji od četiri različita modela, od kojih je svaki napravljen od recikliranih materijala i ima svoj jedinstveni dizajn. Moram reći da sam prilično impresionirana i pakovanjem, koje je takođe napravljeno od recikliranih materijala.

Ali, hajde da se vratimo na patike. Space Hippie je priča o transformisanom otpadu. Ne samo što je najlakša silueta u kolekciji, već gornji dio sadrži čak oko 75% recikliranog sadržaja po težini – napravljen od recikliranih plastičnih boca, majica… Impresivno zar ne? Ono što ih takođe čini posebnim jeste i jedinstvena estetika – od šarenih, neonskih detalja do asimetričnog oblika đona koji podsjeća na sliku svemira. Udobnost i lakoća su samo jedne od riječi koje savršeno definišu ovaj model. 

 

Ne zaboravite da NIKE SPACE HIPPIE 04 možete pronaći u svim Buzz Sneaker Station šopovima, kao i online

 

@catwomenn

Slični članci