na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

RULE THE STREETS WITH PUMA MIRAGE SPORT
RULE THE STREETS WITH PUMA MIRAGE SPORT
Blogger Pick
11.05.2022.

RULE THE STREETS WITH PUMA MIRAGE SPORT

Hej!

Puno vremena je prošlo od mog posljednjeg bloga, pa mi dozvolite da se predstavim još jednom. Ja sam Naser Gutič, u plesnim vodama poznat kao B-boy Naki. Ponovo imam nove i terndi patike u kojima možete uživati svakoga dana. Kako je meni, kao profesionalnom break dancer-u obuća najvažniji dio outfit-a, uvijek sam birao najbolje modele. Koliko sam uživao noseći ih, može se vidjeti i na fotografijama

Ovoga puta sam se odlučio za nešto drugačije, za Puma MIRAGE SPORT. Puma je, uglavnom, poznata u svijetu sporta, ali postaje sve popularnija i u svijetu mode. Puma MIRAGE SPORT  su me osvojile svojim divljim dizajnom i živim bojama. Inspirisane su DJ kulturom, koja im daje futuristički izgled pogodan za plesni podijum, ali i za ulice. Mekani đon i lagana konstrukcija će vas impresionirati i donijeti novu dimenziju laganih pokreta u svakodnevni život.

Puma MIRAGE SPORT patike su nasljeđe Mirage linije, koja datira još iz 70-ih godina prošlog vijeka i tada je bila prepoznata isključivo po patikama za trčanje. Model ima prepoznatljive karakteristike starih modela, koje se prepliću sa novim dizajnom. Odlično se uklapaju uz moderan i uz  sportski look. I sam sam ih kombinovao sa crnim kompletom iz nove  BETMEN kolekcije. Crni donji dio i gornji dio sa skrivenim detaljima, podsjećaju na kostim slavnog junaka ovog filma. Boje su tamne, a tkanina i grafika imaju mješavinu sjajnih i mat površina. Bijela BETMEN majica se ističe prepoznatljivim logom slijepog miša.

Puma MIRAGE SPORT patike su dostupne u muškoj i ženskoj verziji. Najnovije izdanje nudi dvije varijante boja – kombinaciju plave, crvene i žute, koju sam odabrao ja, i kombinaciju prigušenih tonova sa dodatom živopisnom narandžastom, i bojom žalfije.

Puma MIRAGE SPORT  dostupne su u Buzz radnjama i online šopu. U Buzz-u možete pronaći sve što vam je potrebno - od najnovijih modela patika, do odjeće i dodataka.  

 

Do sljedećeg puta,

 

Naki

Slični članci