na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

SUNSHINE YOU CAN WEAR
SUNSHINE YOU CAN WEAR
Blogger Pick
09.02.2022.

SUNSHINE YOU CAN WEAR

Ćao društvo,

 

Reći ću vam tek ponešto o Puma Mayze patikama, dok pijem jutarnju kafu u gradu u kom ne živim, a osjećam se kao kod kuće. Jutros je u Kotoru kiša, a boje koje se užurbano smjenjuju Starim gradom su crna i siva. Zato kad je sunce, ljudima se upali lampica da u ormaru imaju još po koju boju, pa možda naletiš i na ljubičastu ili zelenu.  Valjda jer nam vrijeme pokreće različita raspoloženja.

Kod ovih Puma Mayze patika najbolje je to što ćeš ih nositi i ako je kiša i ako je sunce, jer, u oba slučaja, prvo će ti one pasti na pamet. Sa ljubičastim dezenon, tek po kojim zelenim detaljem i na kraju baby roze na crnoj podlozi… Pa ti si spremna za sva raspoloženja tog dana!

 

Koža i čipka, pa šta?  Možeš u Mayze patikama da ideš na žurku i u njima se penješ uz zidine Kotora. Koliko stvari iz svog ormara možeš izdvojiti i za njih reći da su i za žur i za tour?

Bio je sunčan dan pa sam ih kombinovala uz crvenu, maslinasto zelenu i narandzastu boju, a ipak su one došle do izražaja. Zamisli koliko tek pažnje privlače na nekim jednostavnijim kombinacijama. I za kraj da vam objasnim prednosti nubuk i antilop materijala na Mayze patikama - obujete ih i u Kotoru ne osjećate vlagu i nisku temperaturu. I da..zavoljećete kišu.

Puma Mayze patike možete pronaći u Buzz šopovima i online.

 

Privodim jutarnje uživanje kraju, družimo se ubrzo.

 

Andrea

Slični članci