na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
12.07.2017.

Gdje god da ideš, ti si Superstar

Povratak klasičnih modela je uvijek u trendu. Zbog aktivnog života, navučena sam na New Balance i Nike modele. Ali zaista... Ko može da ostane ravnodušan kad ugleda nove Adidas Superstar Rose Gold? Toliko dobra i elegantna verzija našeg omiljenog Superstara. Moj izgled je jedan od načina da se izrazim. Obožavam kontraste pa tako uspijevam da iskombinujem svečanu haljinu sa patikama ili opremu za trening sa štiklama. A Superstar Rose Gold izgleda elegantno čak i sa sportskom odjećom.
Klasične boje odaju počast basketaškim korjenima kroz Superstar 80s.

Evo par interesantnih činjenica… Kada su se Adidas Superstar prvi put pojavile 1969. niko nije mogao da predvidi da će teren za basket biti malo polje za njih. Da će preći sve granice i postaviti standarde za budućnost. Bez obzira na to što su napravljene kao plitke košarkaške patike, revolucionarni dizajn je osvojio svijet. Osamdesetih su im dodijelili nadimak „shelltoe‟ i postale su apsolutni hit u svijetu hip-hopa. A ono još bitnije, ove patike su u velikoj mjeri oblikovale svijet cipela, koji toliko volimo.
Već decenijama je baš cool da imaš Adidas Superstar kao dio outfita za svaku priliku – dnevne varijante, specijalne prilike, pa čak i posao. U svakom slučaju, ti si uvijek Superstar, a to će uvijek biti u trendu.

Santra

Slični članci