na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Juicy Couture is back!
Juicy Couture is back!
Blogger Pick
19.01.2022.

Juicy Couture is back!

Hej!

Moje ime je Katja Kolar, make-up artist po profesiji. Moj životni put i ljubav prema modi doveli su do velikih promjena u mojoj profesiji i tako sam postala dio BUZZ priče. Fan sam tamnih autfita, koje obogatim živopisnim bojama na patikama. Često biram i bijele patike, o kojima uvek vodim računa da su besprekorno čiste.

Vjerovatno ne postoji nijedna djevojka koja početkom dvijehiljaditih nije znala za Juicy Couture. Britni Spirs, Dženifer Lopez, Lindsi Lohan i Madona su među poznatim ličnostima koje su svoje slobodno vreme provodile u prepoznatljivim plišanim trenerkama. Mene lično, nijedno ime ne asocira na Juicy Couture kao Paris Hilton.

Klasičnom Juicy ispisu od sjajnih kamenčića pridružio se i manje upečatljiv, ali ipak zavodljiv natpis, što možete da vidite na trenerci koju nosim. Donji dio Maya trenerke u crnoj boji sa ljubičastim natpisom može da se kombinuje sa Emilia majicom dugih rukava koja se skroz slaže ili sa Samantha duksericom. Čak i u novijoj varijanti, trenerka me podsjeća na moje tinejdžerske dane, i dalje je udobna i odvažna. Bilo da sjedite na kauču, šetate gradom ili pijete kafu sa društvom - sa Juicy trenerkom nikada nećete izaći iz mode.

Kada je u pitanju obuća, to je jasno – ja uvijek biram Nike. Oduševljena sam koliko su udobne Nike Crater Impact patike. Djeluju grubo na prvi pogled i dodir, ali se odmah ispostavlja da su nevjerovatno udobne dok hodate. Nove vanzemaljske patike su bar 25% napravljene od recikliranih materijala. Pored toga, inovativan dizajn smanjuje otpadne materijale u poređenju sa klasičnim modelima - izvezeni Nike logo, efektni slojevi materijala i, naravno, srednji đon od Crater pene. Pjena je napravljena od otpadnih sirovina kao što su guma, vlakna, koža i tekstil, a kombinacija svega ovoga daje jedinstven izgled svakom paru patika.

Nike Crater Impact patike, ekološke, lagane i u trendi roze boji mogu se naći u BUZZ šopovima. Takođe, dostupne su i klasične crne sa bijelim đonom. Pored ženskih, možete pronaći i muške, kao i dečije modele u raznim kombinacijama boja. Definitivno must-have za svakoga ko cijeni udobnost.

Uvijek u trendu, Juicy i Crater Impact eko patike, kao i mnoge druge artikle možete pronaći u najbližem BUZZ šopu ili na BUZZ website-u.

Do sljedećeg puta,

Katya

Slični članci