na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

PATCHES OF BLUE SKY ON NIKE AIR MAX 2090
PATCHES OF BLUE SKY ON NIKE AIR MAX 2090
Blogger Pick
17.11.2021.

PATCHES OF BLUE SKY ON NIKE AIR MAX 2090

Ćao svima!

Početak novembra obilježili su kiša i magla. Zato sam iskoristio prvi lijep novembarski dan za ovaj photo shooting i uživanje u novim omiljenim patikama. Uprkos suncu dan nije bio topao, ali me je vedro nebo podstaklo da prkosim hladnoći i krenem u dugu šetnju. Inspirisan nebeski plavom nijansom, odabrao sam fenomenalne Nike Air Max 2090 patike i krenuo u avangardni dio Bukurešta, kako bih vam ovaj model najbolje predstavio na fotografijama.

Kao neko ko je istinski ljubitelj brenda Nike, bilo mi je lako da, 30 godina nakon što je predstavljen klasik Air Max 90, prigrlim model Air Max 2090 koji u svojoj osnovi ima elemente devedesetica. Zapravo, 2090 u svom dizajnu sadrže dva ključna elementa: unapređene materijale i tehnološke inovacije. Ako posmatramo evoluciju ove siluete kroz vrijeme, možemo reći da su Nike Air Max 2090 najnapredniji model do sada. Air jedinica je tri puta veća nego na AM 90 i, dodatno, patike sadrže Air jedinicu i u prednjem dijelu, koja donosi veću udobnost prilikom svakog pokreta. A taj osjećaj je neponovljiv!

Upečatljive su, ističu se na prvi pogled i, iako je njihov dizajn futuristički, Nike nije štedio na komforu. Lako se oblače i prilagođavaju stopalu zahvaljujući elastičnom materijalu na gornjištu, pa nema sumnje da ćete uživati u svakom koraku, koliko god vremena da provedete u njima. One su definitivno moj novi favorit!

Tehnologija napreduje nevjerovatno brzo i jedva čekam da vidim kako će Air Max 2090 izgledati u nekom narednom izdanju! U ovom trenutku definitivno uživam u patikama koje su ponovo pomjerile granice sneaker kolekcija. Zbog toga i ne može doći do routine, barem ne u mom garderoberu!

Rutinu u odjevanju narušavaju i drugi Nike Air Max modeli koji su trenutno dostupni u Buzz ponudi. Na primer, Nike Air Max 270 u crnoj i bijeloj varijanti, koje su jedne od najtraženijih i najomiljenijih patika več nekoliko sezona. One imaju najveći Air đon u cijeloj Air Max kolekciji, pružajući komfor koji se pamti! Ozbiljno, morate ih ponijeti da biste to uočili!

Kompletnu kolekciju Air Max modela možete pronaći u Buzz šopovima ili naručiti online.

Želim vam raznobojni ostatak jeseni.

Ciprian Ciulei

Slični članci