na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

NIKE AIR PRESTO MAGIC
NIKE AIR PRESTO MAGIC
Blogger Pick
10.11.2021.

NIKE AIR PRESTO MAGIC

Zdravo ljudi!

Pišem vam iz Ljubljane, glavnog grada Slovenije, gdje smo ujedinjeni svi mi koji radimo u šou-biznisu. To je prednost malih zemalja poput naše. Moji prijatelji iz inostranstva Ljubljanu zovu Mali Berlin, zato što je mala, ali istovremeno raznolika i živa. Jedna od stvari u kojoj rado uživam ovde je preplitanje urbanih i zelenih površina. Zato mi, posle napornog radnog dana na televiziji, radiju i u pozorištu, odgovara šetnja parkom Tivoli. Najsvestranije patike koje mogu da podnesu i ritam trčanja i gradske šetnje su Nike Air Presto.

Nike Air Presto patike su se prvi put pojavile na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine. Patike iz prošlosti su redizajnirane za novi milenijum i novog korisnika-urbanog trkača. Urbani trkač više ne podrazumijeva samo nekoga ko nosi šorts i majicu za trčanje, već́ obuhvata i sve nas koji imamo više projekata po gradu, tako da zapravo treba da trčimo od sastanka do sastanka.

Nike je Presto nazvao „majica za tvoja stopala“ i ponudio modele u S, M, L i XL veličinama, baš kao i majice. Patike simuliraju osjećaj da trčiš bosonog i savršeno se prilagođavaju stopalima uz pomoć „Presto“ magije. Presto je lako prepoznatljiv po neoprenskom mrežastom gornjištu, laganom srednjem đonu i jastučastom đonu. Međutim, najistaknutiji dio su zabavne boje koje su u ponudi. Od klasične crne do funky narandžaste i odvažne maslinasto zelene.

Dukserica sa kapuljačom koju sam nosio na fotografisanju je prilično udobna. I to ne kažem tek onako, jer sam na sastanku skoro zaspao od mekoće i topline koju vam mogu dočarati kao zagrljaj. Donji dio trenerke je čista klasika. Udoban i topao, pruža veću mobilnost nego bilo koji drugi. Jakna, sa druge strane, nosi poruku o zaštiti životne sredine i stilu koji je cool. Može da bude crna, ali ako vam se više uklapa siva boja, samo je izvrnete i imate novu jaknu. Kakav trik, ne trebaju vam dvije različite jakne, jer imate dvije u jednoj! Najfascinantniji dei je patent zatvarač, koji samo okrenete i voila- imate novu jaknu. Toliko jednostavno.

Hvala vam što čitate moj blog, već trčim ka novim projektima. U međuvremenu, posjetite BUZZ online shop ili najbližu BUZZ prodavnicu i pogledajte najnovije patike i odjeću.

Žan Papič

Slični članci