na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
07.06.2017.

I’VE WALKED IN RIHANNA’S SHOES

Lično sam tip djevojke za Air Jordan i Air Force patike. Ali nisam mogla da propustim obuću koju je potpisala Rijana lično. Imate jedinstvenu priliku da vidite kako sam fancy sa glatkom svilenom mašnom. Koja je, btw, dio „postavke‟.

Djevojke, predstavljam vam Rihanna X Puma Fenty Bow papuče! 


Puma je brend sa pozamašnom istorijom. Rudolf Dasler, brat Adolfa Daslera je osnovao kompaniju 1948. U početku su njih dvojica zajedno vodili posao, ali su zbog nesuglasica riješili da se raziđu i formiraju Adidas i Pumu. Ostatak priče svi znamo. Ali 2015. godine dolazi do antologijske saradnje. Pjevačica koju obožava cio svijet (uključujući i mene), Rijana, postaje ambasador Puma kolekcije za ženski trening, kao i kreativni direktor za žensku odjeću i obuću. Što znači da može da bira kolekcije, dizajn i najbolje od svega ima čast da klasični PUMA stil prilagodi novim trendovima i kreira potpuno nove linije proizvoda.


Tako moja talentovana Riri, umesto da pravi muzičke hitove, iznjedri modni hit u zelenoj i pink varijanti. Obožavam ideju papuča sa velikom mašnom, jer se osjećam tako aristokratski svaki put kada ih nosim. Mora da se i Rijana osjeća tako svaki dan. Zahvaljujući njoj, mi obični smrtnici, njeni fanovi, imamo priliku da se osjećamo kao ona, samim činom nošenja ovih predivnih, udobnih, cool papuča.

Da li znate da je kolekcija Fenty X Puma inspirisana Marijom Antoanetom? Kažem vam lijepo – čista aristokratija!

Odmah u radnju po svoj par da šetate vječno u „Rijana‟ papučama. Kao ja!

Ema

Slični članci