na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

adidas Forum - Open to explore new ideas
adidas Forum - Open to explore new ideas
Blogger Pick
18.08.2021.

adidas Forum - Open to explore new ideas

Ćao ekipa,

Ovi sunčani ljetnji dani prolaze toliko brzo da nismo stigli ni da se okrenemo, a već je avgust. Svi znamo da je ovo pravo vrijeme da malo usporimo i uživamo u predivnim ljetnjim trenucima kako bismo došli do novih ideja. U ritmu prenaglašenog i preglasnog mjeseca avgusta, dobila sam inspiraciju i odgovorila na provokaciju novom super cool siluetom adidas FORUM BOLD.

Oni među vama kojima ne promiče nijedan detalj, primijetiće da je ovo samo jedna od iteracija legendarne Forum siluete iz 80-tih. Ukorijenjena u istoriji košarke, ona je veoma brzo postala ikona street style-a osamdesetih sa svojim zadivljujućim dizajnom i nevjerovatnim osjećajem udobnosti. Sada, pod uticajem duha nove generacije, adidas je odlučio da vrati na scenu klasičnu siluetu stavljajući akcenat na urbanu arenu i na težnju da svako izrazi svoju individualnost.

Inspirisana divljim osamedesetim, postavila sam samoj sebi izazov da izađem iz zone komfora i riješila da eksperimentišem sa bojama koje nećete naći u mom ormaru. Priznajem da nisam očekivala da pastelni tonovi FORUM BOLD patika idu tako dobro sa smjelim i jarkim neonskim bojama stvarajući jednu funky simbiozu koja podjednako može da se nosi na gradskim ulicama i noćnim klubovima.

A ako se pitate da li možete da kombinujete patike opuštenog izgleda, moj drugi outfit će otkloniti sve vaše sumnje. Visoki đon, satensko gornjište koje se ne gužva i svijetli vez s jedne strane učiniće da svaki eklektični outfit izgleda dobro osmišljen. Nove FORUM BOLD zasigurno postaju moje nove omiljene patike, jer mi daju slobodu da se izrazim na najbolji način i istražim nove modne horizonte, a istovremeno zadržavaju taj duh osamedesetih.

Model adidas Forum Bold dostupan je u Buzz šopovima i online.

Ostanite otvoreni za nove ideje,

Akasha

Slični članci