na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

adidas Forum – BACK IN WHITE
adidas Forum – BACK IN WHITE
Blogger Pick
05.08.2021.

adidas Forum – BACK IN WHITE

Prva ljubav zaborava nema! Tako je i kada govorim o mojoj ljubavi prema adidas Forum Low patikama. Vidio sam ih u Buzz-u i mogu vam reći da me je to otkriće veoma obradovalo!

Znam da je njihova priča započela 1983. kada je zamisao dizajnera Jacques Chassaing-a o kreiranju košarkaških patika za kompletan američki tim na Olimpijskim igrama 1984. počela da se realizuje. Tako su nastale prve patike koje su davale posebnu podršku zglobu, a koje su odobrili fizioterapeuti iz NBA-a.

Jedna od najinteresantnijih referenci vezanih za ovaj model definitivno je činjenica da ih je i Michael Jordan nosio tih godina i da je njihov dizajn bio inspiracija za mnogobrojne siluete koje su kasnije nastale. Elemente sa adidas Forum patika možete primijetiti čak i na modelima drugih brendova, ako ste baš sneakerhead i imate oko za detalje.

Ako mene pitate, to je potpuno razumljivo. Teško je ignorisati Forum! I baš kako je prepoznatljivost brenda adidas rasla, tako je rasla i ustoličila se prepoznatljivost adidas Forum modela.

 

 

Ako se osvrnemo na sve prethodno, nije ni čudo što Def Jam Recordings svake godine istakne adidas Forum kao model koji obiljleži godišnjicu njihovog postojanja. A kada kažete Def Jam, mislite na hip-hop, urbanu muziku, Beastie Boys-e, Public Enemy, LL Cool J-a i mnogobrojne druge uspiješne umjetnike u toj sferi. I oni nisu jedini!

Ta činjenica je za mene od posebnog značaja, jer me inspiriše prilikom stvaranja muzike i čini da se osjećam bližim legendama.

 

 

Bez ikakve sumnje, adidas Forum je statement model u svijetu patika. Nosite ih zato što znate za njih i one ne moraju biti super upadljive da bi se istakle. Daju vam samopouzdanje kroz koje pokazujete svoj stav, jer sa njima ne možete da pogriješite. Vjerujte mi.

I drugi kvaliteti ovog modela su više nego očigledni. Uostalom, ne bi toliko dugo trajao u svijetu sporta i mode. On nudi pouzdanost, stabilnost i apsolutni komfor tokom cijelog dana.

 

 

Adidas Forum Low dostupne su u Buzz šopovima i online.

Peace,

El Nino

Slični članci