na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

SUMMER VIBES
SUMMER VIBES
Blogger Pick
28.07.2021.

SUMMER VIBES

Ljuudii, najzabavniji period godine je konačno tu! Meni ljeto, kao i vama vjerovatno, jako brzo prolazi. Trudim se da iskoristim svu magiju tog godišnjeg doba – druženja, festivali, plaže, noćna kupanja, planine, šareni outfiti… Definitivno izlazim iz monotonije koja nas je pratila i upijam "summer vibe".

 

 

Kao što ste već imali priliku da vidite u prethodnim pričama, Adidas je moj omiljeni brend u svijetu urbanog i ležernog stila. Sada sam odlučila da omiljeni par patika zamijenim Adilette W modelom papuča (ipak ovi tropski dani traže neku alternativu). Moram priznati da su me crne tufnice ‘’kupile’’ odmah. Adilette W možete nositi na plaži, u dugim šetnjama, pa i na žurkama u pijesku, što da ne. Njihovo jastučasto gazište pruža osjećaj nevjerovatne udobnosti, te su savršene za sve nas koji smo stalno u pokretu.

 

 

Ovom prilikom, Adidas Adilette W papuče sam kombinovala sa neodovljivim, šarenim Adidas modelom biciklističkih i sa laganim topićem. Ovaj look je apsolutni favorit ove sezone – urbano, ležerno i totalno cool, baš kao što ste i vi ovog ljeta.

 

 

„ADIDAS ADILETTE W“ model možete pronaći u Buzz šopovima, kao i online.

P.S Do sljedeće priče vam šaljem puno pozdrava i poljubaca!

 

@ivanavujoseviic

Slični članci