na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Let's have a pastel summer
Let's have a pastel summer
Blogger Pick
30.06.2021.

Let's have a pastel summer

Zdravo društvo!!


Da li ste spremni za ljeto! Znam da ja jesam!

Ovog ljeta moj izbor je pao na- Nike AM95 model. Vrlo dobro znate Air Max 95 - patike sa legendarnim statusom u uličnoj kulturi.  O njima možete pronaći mnogo zanimljivih priča koje okružuju njihovu simboliku u različitim subkulturama. Prvi put su se pojavile prije dvije decenije sa neonsko žutim elementima koji privlače pažnju na licu mjesta. Sada su izašle u opuštenijoj verziji u pastelnim bojama. I to je bila prva stvar koja mi se svidjela kod njih. Svijetloljubičaste i lila nijanse savršene su boje za ovu sezonu.

Nike i ove godine veliku pažnju poklanja detaljima i usmjerenost ka ženskim modelima. Novi AM95 ima klasičnu siluetu i pastelne tonove koji podsjećaju na fanki vibraciju iz 90-ih. Mogu u potpunosti da povežem Air Max i njegov uticaj na hip hop kulturu i siguran sam da ćete i vi pronaći svoj način da to uvidite i izrazite.

Ove godine modna industrija daje snažne primjedbe na devedesete - bojama, siluetama i dizajnom. Povrh toga, ovo doba obilježava  istoriju nekim od najupečatljivijih modela u kulturi patika. AM95 je moj novi omiljeni par, jer je model savršena kombinacija nevjerovatne udobnosti i modernog osjećaja. Bočne strane ponovo privlače svijetlijim bojama - savršeno za  ljeto, dok vidljivi vazduh u peti pruža udobnost na svakom koraku.

Takođe, vrlo ih je lako kombinovati. U vrućim danima više volim da nosim veće majice sa kratkim tajicama ili šorcevima. I zato u mojoj glavi nema sumnje da će Air Max 95 izvršiti udar i ostati u centru pažnje. A vrijeme je za ljetnje festivale!

Svoj par možeš pronaći u BUZZ radnjama online.

Do sljedećeg puta,,

Akasha

Slični članci