na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

TYPICALLY, ATYPICAL IN AIR MAX ZEPHYR
TYPICALLY, ATYPICAL IN AIR MAX ZEPHYR
Blogger Pick
12.05.2021.

TYPICALLY, ATYPICAL IN AIR MAX ZEPHYR

Hej, prošlo je mnogo vremena od kada sam pisala BUZZ blog. Nadam se da me se i dalje sjećate, ali bolje da vas malo podsjetim i da se predstavim onima koji su tek počeli da prate Buzz Crew priče – ja sam Katja Spanka, profesionalni make-up artist i preduzetnik, ali i veliki fan patika.

Od djevojke kao što sam ja se očekuje da je potpuno posvećena umjetnosti šminkanja koju prate sve druge „tipično ženske“ osobine i stil. Iako se ponekad osjećam kao klasična djevojka i volim da nosim haljine pastelnih boja, uvijek je tu i „ona druga“ Katja, koja je oduševljena moto sportom, brzinom i izazovima koji nisu nimalo djevojački. Na primjer: vožnja trkačkih automobila na reli stazama je već duže vrijeme moj broj jedan na To-Do listi. Ko bi pretpostavio? Za sebe bih mogla da kažem da sam tipično atipična.

Takve su i patike koje sam nosila na ovom fotkanju. Bez obzira na to što izgledaju kao klasične Air Max patike sa vazdušnim đonom i malo podsećaju na Air Max 720-818, Nike je ovom siluetom otišao korak naprijed. Đon je još više prefinjen i uz pomoć tehnologije kojom je napravljen pruža potporu i udobnost kada hodate. Udobnost je konstanta i tipična je za sve Air Max modele, zar ne? Ali ono što Air Max Zephyr čini atipičnim jeste futuristički izgled. Vazdušni mjehurići sa strane i interesantni paterni na materijalu daju veseo i svjež izgled patikama, koje se super kombinuju i izdvajaju sa svim autfitima. Ja ih kombinujem sa podjednako futurističkim Nike autfitom bele boje. U pitanju je spoj bijelog Nike Air Max topa, jakne i donjeg dijela trenerke sa providnim Swoosh-om.

Koju boju patika preferirate? Ja najčešće biram moderne komade crne boje, pa sam za ovo slikanje odabrala Air Max Zephyr „Black/Grey/White“.

Tipične hot autfite i atipične Air Max Zephyr koje sam nosila na setu, možete kupiti u svim BUZZ prodavnicama ili ih naručiti online.

Do sljedećeg puta,

KatjaSpanka

Slični članci