na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
28.04.2021.

ADIDAS LOVESTORY

Ćao ljudi!

 

Nadam se da ste svi dobro i da uživate u proljetnim danima kao ja. Pored lijepog vremena ja uživam i noseći jedan od mojih omiljenih modela patika, legendarne Adidas Superstar! Još od svog nastanka 70tih godina prošlog vijeka pa sve do danas ova silueta je omiljeni model velikog broja sportista, umjetnika, muzičara i glumaca upravo zbog toga što je lako uklopljiva u različite lične stilove pojedinaca.

 

 

Ova ikona se godinama nalazi u mom cipelarniku, pa čak i cipelarniku mojih roditelja. Može se istovremeno vidjeti na više različitih tipova ljudi, različitih generacija i stilova, u različitim prilikama. Njen vanvremenski izgled se godinama ne mijenja. Do sada sam imala više različitih faza odijevanja i modnog izražavanja a one su me pratile u svakoj od njih i uvijek sam se osjećala posebno u Adidas Superstaru.

 

 

Nosila sam ih na sve moguće odjevne kombinacije u različitim bojama, a ovu sezonu odlučila sam se za bijelu boju sa tri kultne crne linije. Ono što ovaj model čini posebnim i što ga razlikuje od ostalih bijelih Superstar modela jeste mali detalj - crni outline Adidas logotipa i srce kao dokaz ljubavi prema ovom brendu. Detalj sa srcem se nalazi na bočnim stranama patika, dok gumena školjka na prednjem dijelu ostaje nepromenjeni zaštitni znak i ovog Superstar modela. 

 

 

Iako sam danas odjevena u jednobojnu simple Adidas trenerku, osjećala sam se elegantno i moćno noseći Adidas Superstar. Ova neutralna kombinacija bijele i crne boje lako se kombinuje sa svim odevnim komadima u mom garderoberu i vrhunac je svakog mog stylinga.

 

Kompletna kombinacija koju nosim na sebi je dostupna u Buzz poslovnicama kao i online.

 

Šaljem vam mnogo pozdrava do sljedećeg čitanja!

 

@ina_cano

 

Slični članci