na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
07.04.2021.

MAKE YOUR OWN URBAN CHAMPION STORY

Ćao ljudi,

Evo mene ponovo, posle malo dužeg vremena, sa novom Buzz Crew pričom. Povod za to je i više nego dobar, jer sam zajedno sa Aki (sigurno je se sjećate iz priče o Buzz majicama) imao priliku da se sjajno provedem na fotkanju za novu Champion Spring/Summer kolekciju, koja je već dostupna u Buzz šopovima i online.

Kako bih najbolje mogao da opišem novu Champion kolekciju? Kao perfektan spoj prijatnih materijala, upečatljivih boja i širih krojeva, koje baš, ali baš volim da nosim. Bilo da kupujem dukseve ili majice, biram komade koji su nešto veći od veličine koja mi zapravo odgovara, jer super stoje i uz farmerke i uz baggy pantalone. Tako je bilo i sa ovim Champion majicama i duksevima. Kada im dodaš još par detalja, kao što su to ogrlice koje često i rado nosim, lako postigneš urban street style look kao na ovim fotografijama.

Patike su još jedan neizostavan detalj u mojim autfitima, pa sam uz različite kombinacije birao i modele koji se sjajno uklapaju – Nike Air Max 90, adidas Ultraboost 20 DNA i Reebok Zig Kinetica II.

Ako me pitate koja mi se varijanta više dopada na Aki, moj odgovor će glasiti – sve! Djevojke, slobodno birajte svaki od ovih komada, jer su strava za proljećne autfite i odlično stoje. Njen osmjeh i sam dovoljno govori, zar ne? A ako baš insistirate da odaberem jednu koja je moj favorit, neka to bude ova sa Champion haljinom i Nike Air Max 90 patikama.

Vjerujem da ste u našim današnjim kombinacijama već pronašli modele koji će brzo postati neizostavni u vašim street style izdanjima. Dobra stvar je da se oni već sada mogu pronaći i u Buzz šopovima i online.

Do neke naredne priče...

Voja

 

Slični članci