na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
27.01.2021.

MY TRUE NIKE LOVESTORY

Zdravo, streetstyle fanovi!

Ovdje Hana s novim postom i novom  Nike lovestory. :)

Svako ko me poznaje zna koliko obožavam Nike.  Zapravo, prve patike kojih se zaista sjećam bile su Nike :) Jedan od modela bez kojih ne mogu su Forsice! One su ne samo moj blogger’s, već i daily pick. U mnoštvu patika koje sam nosila i voljela, Nike Air Force 1 su zasigurno moj all-time favorite model. Od čisto bijelih, sa različitim detaljima, bold i classic modela, ovaj put predstavljam jedno pomalo funky izdanje mojih omiljenih patika - NIKE AF1 SHADOW HO20!

Set boja, koje će razbiti i oplemeniti svaku modnu kombinaciju neovisno o formalnosti, slaže se uz apsolutno sve, te zaisigurno su patike koje vrijedi posjedovati u svojoj kolekciji. Udobnost je, kao što znate, jedna konstanta kod Air Force 1 modela, te još jedan razlog zašto vaš novi izbor treba upravo biti ovaj model.

Nike AF1 Shadow su udobne, sportskog su duha i sjajno izgledaju pa je to razlog zbog kojeg su toliko popularne. Osim toga one daju slobodu da uvijek i na svakom mjestu budete u trendu i da stižete na vrijeme i sa stilom.

Poruka je jasna - budite drugačiji, osjećajte se udobno i samopouzdano because that is what fashion is about.

Love,

Hanaluuluu

Slični članci