na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
12.11.2020.

DOUBLE THE FUN, TRIPLE THE EXCITEMENT

Hello, hello, moja draga ekipo ljubitelja patika! Da li ste spremni da sa mnom “uplovite” u novi blog? Ja sam Andrea Din, a ovo je priča o mojim novembarskim favoritima.

Tokom prethodne dvijee godine mogli smo da vidimo da su mnogi klasični modeli patika preoblikovani, redefinisani i unapređeni kako bi izdržali test vremena. Zvjezdi moje današnje priče to apsolutno nije bilo potrebno i zbog toga vam predstavljam Nike AF1 Shadow RTL, OG ikonu koja sada sadrži dodatne slojeve uzbudljivih i veoma interesantnih vizuelnih elemenata.

Iako nam se čini da ove godine vrijeme stoji, brzina kojom smo prešli iz jednog u drugo godišnje doba pokazala nam je da planeta nije stala uprkos trenutnoj situaciji. Na pragu smo zimske sezone, pa je i naše odjevanje mnogo slojevitije. Patike Nike AF1 Shadow RTL savršen su izbor za hladne dane, zbog smjelih kontrasta i različitih detalja od kože koji su istaknuti na njima. Sadrže blago uvećani oversized gumeni đon, uklopljen sa ugrađenim Air punjenjem, te garantuju udobnost i stabilnost tokom cijelog dana. Konstrukcija gornjišta, pored toga, sadrži neusklađenu repeticiju klasičnih Nike oblika i simbola.

Iako je silueta Air Force 1 iskorišćena kao baza, patike Shadow RTL u prvi plan ističu asimetriju u detaljima i upotrebi materijala. Ono što ih čini posebnim jesu unapređeni i savršeno stilizovani preklapajući oblici koji samo približno prate osnovnu liniju patike. Kao da su dizajneri brenda Nike željeli da nam poruče: Hej, već smo pronašli savršenu siluetu, sada je samo preuveličavamo kako bismo postigli maksimalni efekat.

Gdje god da pogledaš, Nike AF1 Shadow RTL iznenadiće te i oduševiti fenomenalnim bojama, drugačijom teksturom i dizajnom koji je omaž prošlim vremenima. Na njima vidimo sve što volimo kod Nike AF1 modela u znaku broja 2: dva Nike logotipa na peti, stari i novi; dva Air simbola, jedan gdje očekujete da se nalazi, a drugi koji je smješten na đonu; dva swoosh-a, jedan isprintan crnom bojom, a drugi parcijalno ušiven na vrhu donjeg swoosh-a; dva AF1 fonta, jedan isprintan na koži, a drugi izvezen u vidu pozlaćene pločice. Pravi je užitak gledati ih, jer je svaki detalj umjetnost.

I potraga za odjećom koju bih mogla da ponesem uz Nike AF1 Shadow RTL patike je bila detaljna i temeljna. Ljubičasti Nike duks ističe se ispod tople crne Nike jakne i savršeno se slaže sa pantalonama koje daju baggy, ali urbanu, hip-hop notu celom outfit-u. Od kako su zaštitne maske postale obavezan deo naših života i autfita, odabrala sam onu na kojoj piše Sneaker Queen, a možeš je pronaći u Buzz-u.

Ukoliko ti se dopala današnja priča i moj outfit, požuri u najbliži Buzz šop ili ove odjevne komade naruči online. Kao i uvijek, bilo je zadovoljstvo pričati vam priču o mojim omiljenim patikama. Čuvajte se, do sljedeće priče!

Andreea Din

Slični članci