na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

FLAWLESS IS THEIR MIDDLE NAME
FLAWLESS IS THEIR MIDDLE NAME
Blogger Pick
16.09.2020.

FLAWLESS IS THEIR MIDDLE NAME

Plesom se bave cio život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenjima, a posebno su ponosne na prvu nagradu u kategoriji disco dance small group, duo i solo, koju su osvojile na međunarodnom takmičenju u decembru 2019. godine. One su Lena Potparić, Staša Radivojević i Mina Đorđević – Lena i Mina imaju 18, a Staša samo 16 godina – dolaze iz Kragujevca, grada u srcu Šumadije, i kada ih upoznate shvatite da Flawless nije samo ime njihove plesne grupe, već i epitet koji ih savršeno krasi. 

 

 

Želja im je da jednog dana budu profesionalni plesači. Redovne su učesnice svih plesnih radionica, neprestano isprobavaju nove plesne stilove, a tokom ljeta rade sa djecom i kao pomoćni koreografi. 

 

Lena je pravi mali zvrk, kojeg ne drži mjesto. Omiljena je u timu zbog svoje nevjerovatne energije i harizme koja je krasi. Nezaustavljiva je, naročito kada čuje ritmove muzike koju voli, ali i kada je fotoaparat ispred nje. 

 

 

Staša je najmlađa članica grupe i stidljiva je do trenutka dok je ne pustite na plesni podijum. Najviše voli moderan balet i dovoljno je da joj samo date malo prostora da zapleše, da se desi prava magija. U tim trenucima postaje još graciozniji labud koji vas ostavlja bez daha. 

 

 

Mina je djevojka duge crne kose i pomalo zagonetnog pogleda koji se mijenja onog trenutka kada počne da pleše. Tada postaje „živa vatra“ i „nezaustavljiva sila“ na plesnom podijumu, dok stidljivost koje je bilo u primesama potpuno nestaje. 

 

 

Sve tri idu u gimnaziju i imaju odličan uspjeh u školi. Svestrane su, pa se mogu pohvaliti i odličnim rezultatima na takmičenjima iz književnosti i lingvistike. Ipak, ples je njihova ljubav, a to se najbolje čuje i vidi u videu koji sledi. 

 

 

Bilo da plešu hip hop, disco dance ili balet – Lena, Staša i Mina potpuno uživaju u svakom pokretu koji stvore. Za njih je ples emocija, ljubav, inspiracija i neiscrpni izvor energije. Nas su oduševile neposrednošću, stavom, pozitivnom energijom koju šire i činjenicom da se ne umaraju – uvijek su spremne da iznova ponove novi pokret ili cijelu koreografiju i baš ništa im ne pada teško. 

One su zaista The Coolest School Crew, dok je Flawless njihovo srednje ime.

Slični članci