na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Blogger Pick
05.08.2020.

ELEVATED CALI VIBES

Pozdrav, moje cool mačke i i psi! Ovde vaša djevojka, Andreea. Danas se vozimo užarenim ulicama s našim Buzz Crew-om i vrućim parom Puma patika, jeste li spremni? Obilazim ove ulice od kad sam bila dijete, gledajući kako ovaj grad dobija na visini i snazi dok me on pak posmatra kako radim istu stvar i vidite, dragi moji prijatelji…povezani smo sa ovim ulicama na više načina nego što i možemo da zamislimo…

Živimo ušuškani u sigurnost naših gradova i razvijamo svoje načine bivstvovanja, uzdizanja, mijenjanja, dok uspostavljamo našu kulturu i tako grad nastaje, uzdiže se, mijenja se i uspostavlja svoju kulturu. Znam, romantična sam kad pričam o ulici, ali ima tu nešto što osjećam kao dio naše zajednice i zbog toga ne mogu da dozvolim ulica bude izopštena iz naših priča.

Pošto što svaka dobra priča sadrži i poneki zaokret, zvijezda dana nam upravo to i donosi. Zasnovana na klasičnoj silueti, Puma Cali Wedge podiže Cali potpis na novi nivo, koristeći jedinstveni platformasti đon i pročišćen dizajn gornjišta. Patike sadrže sve detalje zbog kojih se Puma patike ističu kao minimalističke, kao što su ikonične bočne pruge, veliki logotip na jeziku i mali zlatni ispis naziva brenda na kožnom isečku. Kako bi se izbalansiralo smireno gornjište, Puma Cali Wedge postavljene su na visoku platformu od gume koja je ukrašena grubom teksturom i velikim vertikalnim linijama na prednjem dijelu patike i peti. Za slučaj da ste propustili da ih bolje osmotrite u prolazu…ime PUMA utisnuto je velikim slovima i na donjem dijelu gumene pete, kako bi se znalo s kim imate posla. Odvažan dizajn ne ugrožava udobnost i stabilnost patike jer nudi dobru fleksibilnost i prijanjanje kako biste izdržali cjelodnevni ljetnji provod po gradu ovog ljeta.


Ako se odlučite da ih isprobate, možete pronaći svoj par u Buzz Sneaker Station shop-u ili sajtu. Za mene izbor je bio pretežak pa sam sa sobom ponijela obje boje jer sam uvjerena da stil Puma Cali Wedge patika mogu da uklopim uz bilo koju ludu odjevnu kombinaciju koju osmislim.

Nadam se da ste uživali u današnjoj West Coast Vibes blog priči i da ćete i sljedeći put biti uz Buzz Crew kako biste dodatno istražili sneaker kulturu!

Sve najbolje!

Andreea Din

Slični članci