na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
15.07.2020.

THE ‘IT’ SNEAKERS OF THE SEASON – NIKE AIR MAX 270 REACT

Hey, hey.

Neki od vas me već znaju, a za vas koji niste bili u prilici da me upoznate – moje ime je Katja Spanka i član sam Buzz Crew-a od početka. Veoma mi je drago da sam dio ove sjajne ekipe jer zaista uživam u svim našim zajedničkim projektima. Ovoga puta smo napravili pravu modnu priču, pa obavezno čekirajte i fotografije koje smo tom prilikom uslikali.

Glavna zvijezda mog današnjeg autfita su super udobne patike Nike Air Max 270 React, koje sam uklopila sa Nike Onesie kombinezonom i Nike Air pederušom.

Oni koji me prate na Instagramu znaju da, kada je riječ o patikama, volim da budem u svojoj safe zoni. Po mom mišljenju, patike treba da budu it komad svakog autfita, dok su moj najčešći izbor modeli bijele i crne boje ili nude varijante. Rijetko biram raznobojne modele.

Pošto vjerujem Buzz timu, ovoga puta sam rekla: ‘u redu, hajde da probamo nešto malo drugačije’ i rezultat je autfit koji sada vidite. Kako vam se čini?

Moram priznati da sam se zaljubila u ove patike iako nisu model koji bih inače ponijela. Upravo je mnoštvo boja ono što ih čini posebnim, a moram dodati i nevjerovatna udobnost, koja je neophodna i neizostavna kada govorimo o obući. Dodajte tome i činjenicu da su dio Air Max kolekcije i biće vam jasno zašto ne pretjerujem kada kažem da ćete se u njima osjećati kao da hodate po oblacima.

Nike Onesie kombinezon, koji sam ponijela uz ovaj fenomenalan model, takođe je veoma lagan za nošenje. Kao neko ko odjevne komade bira u skladu sa tim kako se osjeća dok ih nosi, moram priznati da je ovo dobitna kombinacija. Prosto, nikada ne nosim nešto samo zato što dobro izgleda. Moram se osjećati dobro u tome, a da je to slučaj ovoga puta, vidi se i na fotografijama.

Nadam se da je ovaj blog bio prava modna inspiracija za vas. Toplo vam preporučujem da svoje favorite pronađete u nekom od šopova ili online, jer sam ubjeđena da će ih biti mnogo. 

Do sljedećeg puta,

Katja Spanka

Slični članci