na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
27.05.2020.

ADIDAS COLOURFUL DRAMA

Ćao ljudi! Evo mene opet. Javljam se sada kada je prošao sav haos u kojem smo se iznenada našli. Konačno je sve u redu i tu smo da koloritom i autfitom otvorimo sezonu.

Kao i obično, naglasiću da mi je udobnost uvijek (i zauvijek) na prvom mjestu. A šta je udobnije od ove Adidas Trefoil kolekcijebaggy duksa i predivnih helanki koje savršeno stoje? Moja Go To kombinacija, kada ne znam šta da obučem, a želim da izgledam cute, upravo je ova. Smatram da su ovo komadi koje svaka od nas treba da ima u svom garderoberu, u različitim bojama i dezenima – prosto zato što treba da zračite drugačije svakoga dana. Jer, boje koje nosite mnogo govore o vašem raspoloženju, zar ne? Samim tim je ovakav komplet, za mene, u ovo doba godine nezaobilazan!

Adidas Trefoil kombinacija idealna je varijanta outfit-a za svaki dan! Ako mene pitate – moderno i udobno je uvijek moj izbor.

Nadam se da sam vas makar malo inspirisala ovom pričom i “razbila” monotoniju koja nas je okruživala u prethodnom periodu. Trrrrk u najbliži Buzz shop ili naručite online cijelu ili dio odjevne kombinacije iz ove priče.

P.S Zaljubljena sam u kompletnu novu Adidas kolekciju, ali bih izdvojila baš ove komade… Pssst.

Till the next time,

Stejsi

Slični članci