na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
06.05.2020.

CREATE YOUR OWN SNEAKER MOODBOARD

Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, poslednjih mjesec i više dana proveli u karantinu, znači da ste do sada uveliko stvorili neku novu rutinu i da ste se navikli na nov ritam života.

 

Pandemija je, htjeli mi to ili ne, promijenila tok našeg života i uticala da malo zastanemo i okrenemo se sebi. Kao neko ko godinama radi od kuće, ta tranzicija mi nije teško pala, ali me je i te kako motivisala da radim još više za svoje ciljeve, s tim što sam ovoga puta dobila priliku da više osluškujem sebe, a utišam sve ono što mi je okupiralo misli do tog trenutka.

 

 

Vjerujem da smo tokom izolacije svi naučili neku novu kulinarsku veštinu ili se vratili omiljenoj knjizi koju smo zapostavljali zbog manjka vremena, ili (kao ja) počeli da smišljamo nove odjevne kombinacije koje ćemo sa zadovoljstvom nositi nakon karantina, naravno uz sve mjere bezbjednosti, kako bismo zaštitili i sebe i druge.

 

Iako se svi polako vraćamo svom uobičajenom načinu života, vjerujem da dobre navike treba implementirati u svakodnevnu rutinu, bez obzira na to da li vlada svjetska pandemija ili ne.

 

Dobra knjiga, rad na sebi i dobre patike nikad ne izlaze iz mode!

 

 

Kad smo kod dobrih patika, moram da priznam da su me ove Adidas Ozweego inspirisale da napravim svoje #stayathome outfit-e, ali i da time sebi napravim moodobard sa prijedlozima šta je ono što ću imati prilike da nosim u maju. Izvorni model ovih patika potiče iz 1996. godine... Oduševljava me ta kombinacija unapređivanja nekog starijeg modela patika sa nekom novom pričom i poboljšanim dizajnom.

 

 

Preudobne su za nošenje, maltene ih ne osjećate. Toliko da sam u momentu zaboravila da ih nosim, misleći da na sebi imam kućne papuče. Iskreno se nadam da će vam se dopasti odjevne kombinacije koje sam izabrala uz Adidas Ozweego patike i da ćete i vi podijeliti vaše #stayathome outfit-e i tagovati @buzzsneakerstation.

 

A ako želite da budete ponosni vlasnik/ca ovih retro patika, posjetite Buzz online shop i naručite svoje!

 

Do neke sledeće priče,

 

Dživ

 

Slični članci