na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
10.02.2017.

BLACK IS SUCH A HAPPY COLOR

Nedavno me na jednom intervjuu novinarka pitala koja je moja omiljena boja, odgovor je bio logičan- crna, naravno! Kada sam počela da joj objašnjavam šta je crna boja i kako je ja vidim, žena je ostala zatečena. Okej, imam mali milion definicija i izgovora  zašto nositi crnu uvijek  i zauvijek, a i moć uvjeravanja mi je baš jača strana.  Prije par dana sam spomenutu novinarku vidjela  u crnom od glave do pete. Znači, moje teorije rade, naravno da rade.

Jednostavno, voljeli je ili ne voljeli, crna je modni klasik koji nikada neće izaći iz mode. Savršena za kombiniranje, jednostavna, dominantna a nadasve moćna. Igranje sa crnom je prava modna poslastica, itekako je to vesela boja.  To je boja ljubavi, ima ukus mandarine i tamne čokolade, ona  gdje je kakao 70% i više. Malo je gorka ali je i slatka. Znači crna boja je ljubav. U dućanima se prvo zakačim za crne komade  a i dovoljno je reći da je to bila jedina boja u mojoj novoj kolekciji. 

Nove New Balance 580  tenisice su bile ljubav na prvi pogled. Omiljena kombinacija boja, dobro poznata silueta i udobnost koje samo one imaju su dovoljni razlozi da postanu moj novi buddy. Tenisice koje ruše stereotipe, praktično-fantastične, stvorene za urbani životni stil. Lako se kombiniraju, iznimno su udobne i spremne više,  jače i bolje. Ne volim ja ''Nude'' ljude, kombinacije, a pogotovo ne emocije. Ma daj sebe, ništa pomalo, daj svega neka preljeva. Daj mi crne.

Ps: Mama znam da ovo čitaš, nikada neću prestati nositi crnu i opet sam kupila tenisice.

Živjeli!

Selma. 

Slični članci