na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
30.01.2017.

AIR FORCE ONE

Ako u google pretraživač ukucate "Air Force One" vjerovatno ćete u prvim redovima dobiti rezultate za neke avione koji prevoze predsjednika SAD-a. Nemojte pomislii da je google promašio pretragu jer je ovaj Nike-ov model upravo po tome i dobio ime. Predsjednička klasa na vašim nogama.

S obzirom na prebogatu istoriju modela pokušaću biti kratak. Znate da je meni ples najbolji način testiranja obuće pa sam to uradio i ovaj put, ali mislim da je pored ovoliko istorijskih činjenica o moćima  Vazdušne Sile nepotrebno da pričam još i o mom doživljaju. Dajte tekstu šansu a onda pogledajte video u nastavku i vidite kako sam se ja zabavio.

 

Inspirisan planinarskim cipelama dizajnirao ih je Bruce Kilgore i u prodaji su se prvi put pojavile 1982. godine. Ovo su bile prve Nike-ove patike koje su koristile air tehnologiju, kao i prve retro patike.
Dizajnirane u tri različita stila: plitke, polu-duboke i duboke. Iako danas model možete naći u dosta različitih kombinacija boja, i dalje su najpoznatije jednobojne bijele, takođe poznatije kao bijelo na bijelom. Kao dio promocije dvadesetpetogodisnjice Air Force One-a Nike je u prodaju pustio "Lux" verziju koja je postala prva najkova patika čija je cijena bila četverocifrena. U svojoj nevjerovatnoj istoriji Air Force One je dizajniran u oko 2000 različitih verzija i zauzima kraljevsko mjesto u industriji kao najprodavanija sportska obuća ikad.
Ako pitate bilo kog od oldschool igrača NBA-a šta je to što Air Force One čini tako moćnim, svi će reći da je to igra u njima. Dizajn đona ne samo da je bio nevjerovatno izdržljiv, nego je bio i nevjerovatno prilagodljiv. Kažu da su patike toliko udobne da su igrači često odbijali da vrate testne uzorke.

Do sledećeg pisanja...

Neka sila bude sa vama.

Justice

 

Slični članci