na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
11.03.2020.

FEEL THE VIBE OF NIKE AIR FORCE 1 SHADOW “MULTI-COLOR”

Ola, chicos! Ja sam Andrea Din i ovo je moja prva blog priča. Nadam se prva od mnogih koje ću, kao član Buzz Crew-a, napisati. Prilično sam sigurna da su me za člana Crew-a odabrali zbog opsednutosti šeširima i patikama, ali i zbog činjenice da se u mom garderoberu uglavnom nalazi urbana muška odjeća. Oh, da, i zato što obožavam fotografiju, ali iz ugla fotografa. Za početak našeg druženja odlučila sam da vam predstavim pravu “bombastičnu” siluetu – Nike Air Force 1 Shadow “Multi-Color”. Vrijeme je da se upoznamo!

Ljudi koji me dobro poznaju reći će vam da sam Nike djevojka, u svakom mogućem smislu te riječi. Prosto, to je brend koji najviše odgovara mom stilu i fazonu. Iako volim sve siluete koje dizajnerski tim brenda Nike lansira na sneaker scenu, moj favorit za ovu sezonu ipak je Nike Air Force 1 Shadow. Prije svega zbog priče koja se “krije” iza ovog modela, a koja je veoma posebna. Nike Air Force 1 Shadow predstavlja omaž ženama koje su uzor novim generacijama, onima koje su snaga i pokretači velikih promjena. How empowering is that?!

Suštinski, nove Air Force 1 Shadow patike su svoj identitet postepeno gradile, kroz mnoštvo kombinacija boja koje na prvi pogled djeluju nespojivo. Ovaj model predstavlja spoj reljefne i glatke kože u kontrastnim bojama, među kojima se izdvajaju nijanse Aqua, Pink i Volt. Crna boja istaknuta je u prednjem dijelu, na bočnim stranama se nalazi dvoslojni Swoosh, a upotpunjuju ga i dvoslojni detalji na peti, jezičku, uz dvostruki unutrašnji brending. Bijeli gumeni đon je tu da dodatno istakne njen dizajn.

Ne želim da vas već u prvoj priči zbunim preopširnim detaljima, što o meni, što o patikama, jer bih o tome mogla da pričam satima, danima, pa čak i mjesecima. Željela sam da vam kroz ovih nekoliko pasusa predstavim svoj svijet, koji je (očigledno) ovih dana obojen svim nijansama zahvaljujući mojim novim lepoticama – Nike Air Force 1 Shadow “Multi-Color” patikama.  Pronađite ih u svim Buzz šopovima ili naručite online!

Do sljedeće priče, šaljem vam poljupce!

Andreea Din

Slični članci