na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
04.03.2020.

FEEL FREE – AIR MAX 98

Ćao ljudi! 

Po prvi put vam se javljam u ovoj formi. Neko sam ko je odrastao u porodici koja se bavi modom, međutim, “ne robujem” modnim trendovima, iako ih pratim. Vremenom sam izgradila neki svoj stil koji uglavnom prati spoj-nespojivog. Uglavnom jako volim kombinovati elegantno sa sportskim i to je nesto po cemu sam prepoznatljiva, rekla bih. Volim svoje godine, pa se ‘smjelo’ i igram sa njima sto je moja preporuka i poruka svima. Svaki svoj outfit dopunim 'trendovskim' detaljem, a ovih dana je to svakaako novi Nike Air Max 98!

Vrijeme je da svi u ormanu imamo bar po jedan par nekih ‘gaserskih’ patika koje su itekako IN posljednjih par sezona. Do sad nisam naisla ni na jedan model koji bi bio u mom fazonu dok nisam ugledala Air Max 98-ce i zamislila se u njima. Moje omiljene - crne i bijele izdvojila bih odmah! Najlaganije ih možete kombinovati uz dolazeće proljećne dane, a idealne su za svaki dan jer su zahvaljujuci reflektujucim detaljima na njima neupadljivo-upadljive.  Za mene, najvažnija je sama udobnost patika, sto je u ovom slucaju neopisivo . Urbano i udobno ipak ostaje najbolji spoj. Zadovoljavaju sve postavljene kriterijume!

Osjećajte se slobodno i birajte na koji način ćete uklopiti ovaj MUST-HAVE model!  Spojite nespojivo i budite upadljivi!

 

Til' the next time,

Anastasija

Slični članci