na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
26.02.2020.

GO FROM DAY TO NIGHT WEARING ADIDAS EQT GAZELLE SNEAKERS

Evo konačno mene i moje prve priče u 2020. godini! Moram da priznam da sam jedva čekala da konačno podijelim sa vama utiske o jednom posebnom modelu Adidas patika koji je, vjerovali ili ne, inspirisao moje dvije odjevne kombinacije. 

 

Oduvijek sam bila tip djevojke koji voli da kombinuje patike i uz nešto što na prvi pogled djeluje nespojivo, kao na primjer suknje ili haljine. Vjerujem da je dobra i udobna patika, uz zanimljiv dizajn, nešto što svakoj odjevnoj kombinaciji daje poseban pečat. Ovoga puta, moj izbor bile su Adidas EQT Gazelle.

Adidas EQT Gazelle su baš prave retro trkačke patike koje ne samo da su lake kao pero za nošenje, već im je i noviji dizajn poboljšan i unapređen u odnosu na originalni iz 90-tih.

 

Kao što sam već napomenula, zanimljiv model patika i te kako zna da doprinese tome da neki outfit iznesete drugačije. Ja sam svoje EQT Gazelle ukombinovala sa bijelom majicom i suknjom, i time sebi obezbjedila cijelo veče za đuskanje. U drugom outfit-u, ove patike su se pokazale kao sjajan izbor za jednu svedeniju dnevnu kombinaciju uz sako i farmerke koji daju poseban "vajb.” Ovo mi je idealan outfit za odlazak na dejt ili ručak sa prijateljima. 

Jednostavno, lako se kombinuju uz sve!

 

Kao neko ko je posebno zaljubljen u stil 80-ih, ulazak u ove patike je ujedno predstavljao i najveći izlazak iz zone komfora i dozvolio mi da eksperimentišem i sa jednim ovakvim stilom, koji kao što vidite lako iz dnevne prelazi u noćnu odevnu kombinaciju.

Adidas EQT Gazelle su pre svega udobne patike. Ako želite patiku koja će vjerno pratiti svaki vaš korak i uz to izgledati sjajno, onda mislim da je vrijeme da ih potražite u najbližem BUZZ šopu ili naručite online.

 

Do neke nove priče, 

 

Dživ

Slični članci