na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
22.01.2020.

START THE NEW YEAR WITH NEW BALANCE

Ćao društvo, dobro došli nazad u redovnu svakodnevnicu! Nakon toliko prazničnih dana i žurki, vrijeme je da se vratimo u realnost. Drago mi je da je ova godina počela Buzz Crew pričom o najnovijim New Balance patikama.  Da li ste ih već vidjeli u ponudi? Nema sumnje, New Balance X Racer su savršene patike za novu sezonu.

Treba da idete na poslovni sastanak? Obujte vaš X Racer. Želite da u patikama odete na neku žurku? Tu je X Racer. Ne znate šta da odaberete za kafu sa drugaricom? Birajte X Racer. Ono što želim da kažem jeste da ih možete nositi u svim prilikama. Drugi novitet iz X serije tog brenda, nakon modela X-90, nastao je po uzoru na manje poznate trkačke modele iz devedesetih, čime je stvorena moderna, uglađena hibridna silueta. Dopadaju mi se zato što su veoma upečatljive i nevjerovatno udobne, sa mekanim đonom koji vam omogućava da ih nosite cio dan. Uz to, nimalo nisu teške, naprotiv. Njihova lakoća će vas oduševiti!

ABZORB punjenje međuđona doprinosi većoj mekoći i odličnoj apsorpciji prilikom svakog susreta sa podlogom. Ako tome dodamo i činjenicu da je njihov dizajn eye-catching, inovativan i jedinstven, jasno vam je zašto ove patike ne mogu ostati neprimjećene. A da ne govorim o tome što sam oduševljena kombinacijom retro i futurističkog stila. Nabavite svoj X Racer model i ušetajte u novu godinu na najljepši mogući način.

Ukoliko odučite da vam New Balance X-Racers ženske patike budu sneaker partner u 2020. godini, pronađite ih u najbližem BUZZ šopu ili naručite online. I javite mi utiske.

Želim vam mnogo lijepe energije u 2020. godini!


Antonija

Slični članci