na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
04.12.2019.

Nike Air Force 1 High comes from the future and it’s looking for the brave ones

Hej ljudi,

U zadnje vreme sam mnogo putovao, posjetio neka nevjerovatna mjesta i imao priliku da upoznam izvanredne ljude! Nekom drugom prilikom pričaću vam o mom putovanju po Južnoj Americi i Evropi sa udruženjem „Misterije bugarskih vokala“. Vratio sam se kući ispunjen, pun energije i inspiracije za nove avanture.

Ali dosta o mojim dostignućima ove jeseni. Vrijeme je da vam predstavim nove Nike Air Force 1 High. Što se mene tiče – Nike je ponovo odradio posao kako treba. To je brend koji sa ovim modelom demonstrira svoju superiornost na tržištu.

Bez obzira što su Nike Air Force 1 High u većini slučajeva crno-bijele, što je već klasik kombinacija koja ne može da omane, one su zapravo tu da bi bile primijećene. Nije bilo šanse da mi ne zapadnu za oko. Osjećaj je kao da sam obuo patike iz filma „Povratak u budućnost“. Izgledaju futuristički, interesantno i, kada ih nosite, otkrivaju dio vašeg karaktera.

Nositi ovaj Nike model znači da ste hrabri, da volite da eksperimentišete i da se 100% ne plašite da budete primijećeni.

Nasljednik modela iz 1982. ima nove svježe dodatne elemente u svom dizajnu, kao što je reflektivni logotip. Ali moja omiljena stvar u vezi sa Nike Air Force 1 High patikama je to što su duboke, što ih čini savršenim za hladno vreme. Meni je nebitno da li ih nosim sa sportskom jaknom ili u nekoj formalnijoj kombinaciji – one čine da se osjećam jedinstveno. I kao „završni detalj“ ove izuzetne odijevne kombinacije, stavljam obavezan zimski aksesoar – novu New Era kapu – takođe crno-bijelu. Bez obzira na to što nisam neki modni guru, siguran sam da različiti elementi idu zajedno i da sam napravio pravi izbor.

Kada je u pitanju udobnost – ponovo, ove Nike patike ne mogu da se porede ni sa čim. Sjajne, atraktivne i udobne. Šta još da poželite? Ako mene pitate – idite i častite se ranim novogodišnjim poklonom!

To je moj savjet vama!

Vidimo se uskoro. Budite kreativni,

SkilleR

Slični članci