na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
24.10.2019.

COLORFUL ART IN SNEAKER CULTURE – NIKE AIR MAX 270 REACT

Nike Air Max 270 React je dokaz da među umjetnosti, autentičnosti i stila ne bi trebalo da bude razlike.

 

Možda smo daleko od Akademije moderne umjetnosti 20. vijeka, ali je njen uticaj na umjetnost, sociologiju i moderne tehnologije vidljiv kod novih generacija umjetnika, kao što smo Remi i ja. Najbolja stvar je što je novi model Nike Air Max 270 React inspirisan baš tom Akademijom. I ovaj model je dokaz da stil i udobnost ne treba odvajati.

 

 

Naprotiv! Oni idu ruku pod ruku. Remi i ja smo sigurni u to. On – plesač, ja – istinski zaljubljenik u street modu, i mislim da oboje možemo da tvrdimo da nam inspiracija dolazi iz svih mogućih izvora koje možete da zamislite. Nije teško pogoditi da je za oboje način na koji izgledamo, zapravo način na koji se izražavamo svakodnevno. Udobnost nas provocira da tražimo različite načine da privučemo pažnju na ulici, na trotoaru, u kancelariji ili na podijumu za igru.

 

 

Činjenica je da nismo baš detaljno upoznati sa svim pravcima u umjjetnosti, ali Bauhaus je vjerovatno pravac sa kojim smo najviše povezani, jer se „bori“ protiv snobizma u umjetnosti i izražavanju. A za mene i Remi nema granica u samoizražavanju. Zato su nove Nike Air Max 270 React “Bauhaus” savršen saveznik u svim našim umjetničkim potezima. One su perfektna kombinacija funkcionalnosti i umjetničkog duha u svim svojim interpretacijama. Zahvaljujući jedinstvenoj silueti, kombinacije autfita su provokativne, nestandardne… baš kao i naša ekipa.

 

 

Sa svjetlijim bojama na gornjištu i mekanim đonom Nike Air Max 270 React je ponosni nasljednik prethodnog modela, jer kombinuje retro elemente sa modernim detaljima, što Remi navodi kao najomiljeniju stvar u vezi sa njima.

 

 

Za mene, najvažnija stvar je da patike izgledaju istovremeno classic i futuristički. Ne postoji bolji način za samoizražavanje od garderobe koja može i na žurku i na poslovni sastanak. Zato što sam sigurna da moj sveukupni izgled ne bi prošao nezapaženo, kada ih obujem.

 

S druge strane, Remi ih vidi kao savršenu priliku da privuče pažnju dok igra. Nije bitno da li se negdje penje, da li će da skoči od negde ili će da se vrti na glavi – ljudi će gledati samo u njegove Air Max 270 React.

 

Pokret je umjetnost, samoizražavanje je umjetnost, i Nike Air Max 270 React su umjetnost! Omogućava svima koji se usude da budu deo moderne umjetnosti i da budu primijećeni na ulici.

 

Mogu se pronaći online i u Buzz šopovima.

 

Budite kreativni,

Zvezdi & Remi

Slični članci