na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
16.08.2019.

Out for fame

Pozdrav od mene – DJ Akasha. Ja sam DJ i organizator raznih Hip Hop događaja pod Rock on Jamz platformom. Od nedavno sam postala dio Buzz Crew-a i namjera mi je da vam predstavim svoju strast ka patikama kroz prizmu hip hopa.

Air Max su izazivale pravu ljubomoru tokom 90-ih - period kada nije svako mogao da ih ima. Pretvarale su vlasnika u pravog superstara na ulicama. I evo nas danas, predstavljamo novu uličnu ikonu - Air Max 200, koji kombinuje klasiku 90-ih i siluetu 180-ice u skladu s modernom linijom Air Max-a 720 i Air Max-a 280, i finalni rezultat je ovdje - real HYPE!

Sjećam se svojih prvih Air Max patika i kako sam se osjećala zbog njih, kao da si odmah transformisan u superheroja! To je ta prednost Air Max-a 200 u odnosu na druge moderne linije, a kao dodatak, super su udobne i predstavljaju klasični Air Max ovoj eri sa istim revolucionarnim korakom koji prepoznajemo u Nike-u godinama.

Nike Air era je ključni dio putovanja kroz Hip Hop. U posljednjih 40 godina oba pokreta su se razvila jedan uz drugi i konekcija i međusobni uticaj su očigledno još od 70-ih. Hip hop pioniri su kreatori trenutnih trendova i bacaju drugačiju perspektivu na način na koji kombinujemo i nosimo našu obuću danas. Od načina na koji su B-Boys prilagodili svoje patike odabirom širokih vezica i vezivanjem na različite načine, kroz Run DMC koji su potpuno uklanjali vezice i postavljali nove tendencije, do Nike-ovog uticaja na mnoge subkulutre hip hopa.

Peace out!

DJ Akasha

Slični članci