na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
10.04.2019.

THE BALANCE

Patike New Balance, još od svog nastanka, predstavljaju odličan miks novih tehnologija i pravog sportskog retro duha. Za New Balance 247 se samim tim može reći da je proizvod posvjećenosti tog brenda spoju sportskih i lifestyle varijanti.

New Balance 247 svojim izgledom više podsjeća na sportske modele tog brenda, ali to ne treba da vas spriječi da ih nosite u svim prilikama i sa različitim autfitima. Sa kombinacijom crnog gornjišta, bijelog đona i tamno crvenih i sivih detalja, ove patike treba da postanu neizostavne u vašim svakodnevnim varijantama. Baš kao i svi ostali New Balance modeli, i model NB 247 je nevjerovatno udoban. Tome naročito doprinosi njegovo mrežasto gornjište koje savršeno obavija vaše stopalo.

Ravne pertle doprinose aerodinamičnom izgledu novih New Balance 247 patika. Model je dizajniran za ljude koji su uvijek aktivni, dok će zahvaljujući fleksibilnoj konstrukciji brzo postati vaš prvi izbor u svakodnevnim varijantama.

Čist, minimalistički dizajn savršeno će se uklopiti šta god da ponesete, dok dekonstruisan izgled patike omogućava lako navlačenje i svlaćenje. Baš zato vas ove patike neće razočarati.

Stay comfortable, stay cool, and stay awesome!

Jane

Slični članci