na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
20.03.2019.

ALWAYS BE WHO YOU ARE IN P.O.D.

Zdravo društvo! Ja sam Hana, djevojka koju ste možda vidjeli na ulicama Sarajeva ili kockicama Instagrama :) Ukoliko niste, ovo je prava prilika da se bolje upoznamo. Za početak, podijeliću sa vama jednu od mojih najdužih veza i  najiskrenijih ljubavi, ljubav prema patikama.

Zaljubljeniku mode devedesetih i strastvenom ljubitelju patika poput mene, nova linija adidas P.O.D. je uistinu osvježenje! Spoj retro, nekada postojećeg dizajna uz dašak modernog, učinio je liniju adidas P.O.D. mojim novim favoritom. U čemu je fora? - Dizajnirane kao sportske patike a estetski prilagođene tako da se mogu nositi tokom cijelog dana.

Pored sjajnog dizajna, kreatori su akcenat stavili i na udobnost a složićete se da je to polazna tačka pri odabiru modela. Ove patike su jako zahvalne jer mi omogućavaju uspješno kombiniranje različitih outfita u vlastitom izrižaju. Uvijek ćete me vidjeti u nekoj street style kombinaciji. Da li ću obući haljinu, jeans ili trenerku, zavisi od trenutnog raspoloženja ali ono što se ne mijenja i što je highlight svakog mog outfita jesu patike.

"Style is knowing who you are and what you want to say", a uz ove patike poruka je jasna - osjećati se udobno u obući ne znači ići na uštrb dobrog ukusa i iznošenja vlastitog stila! adidas P.O.D. možda nije patika koju svi vole, ali upravo je u tome čar – imati patiku kojom privlačiš pažnju i ističeš se u masi gradskih ulica.

Do sljedećeg čitanja,

Hana

Slični članci