na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
13.02.2019.

One premium story

Zdravo fashion zavisnici, dugo se nismo čitali!

Nisam zaboravio da pišem, samo izgleda da kada trideseti put zamisliš želju na rođendanskoj torti, ona uglavnom ima veze sa slobodnim vremenom na dnevnom, nedeljnom ili mjesečnom nivou. A u ovom rasporedu slobodnog vremena prsti malo teže pronalaze put do tastature.

Ovoga puta sam ipak morao da zastanem, predahnem i uzmem malo vazduha. Kad kažem vazduh, naravno da mislim na Air Max! Kečevi su opet u gradu i to u mojoj omiljenoj nijansi zelene boje. U boji koja Beogradu toliko očajnički nedostaje ovih tmurnih dana i podšišanih krošnji.

Prvi blog za Buzz Sneaker Station sam, čini mi se, pisao sada već davne 2016. godine, a prve patike kupljene u Buzz-u za tu priliku su bili baš Kečevi.

Prvi Air Max izbačen je mnogo prije toga, zapravo tridesetak godina prije toga, idejom Tinker Hatfield-a da unutrašnji dizajn patike bude vidljiv i spolja, dok je cijela patika dizajnirana po uzoru na "Pompidou Centre " u Parizu. Pomalo neobična ideja kompanije Nike da zaposli arhitektu kao dizajnera ne čudi, budući da je za funkcionalnost vazdušnog đona bio zadužen Marion Frank, inače inženjer u astro nauci.

Model Air Max 1 Premium je toliko fresh sa ovom četinarskom bojom da skoro miriše na Pino Silvestre.

Udobnost Kečeva mi je od ranije poznata, a sunčan dan u sred februara je vrištao za isfurati ih. Gospodin Arčibald, novopečeno mladunče mi je nesebično pomogao u tome.

Usput, kad već pominjem nove stvari, evo jednog dešavanja za najaviti. Jedan od najvećih regionalnih hip hop festivala "2Ho4Stage Fest" i ove godine se održava u Beogradu. Uz podršku Buzz Sneaker Station-a uživaćemo u trodnevnom raznovrsnom programu smještenom u urbanom dorćolskom mestu - Dorćol Platz. Pored renomiranih MC umetnika poput Frenkija, Indiga, Kontre, Kendija, grupa Bad Copy i Sizip, festival će ugostiti i mnoge svetski poznate plesače, graffiti umetnike, DJ-eve, a očekuju nas i sadržaji poput sneakerhead okupljanja sa izlaganjem vrednih, kolekcionarskih modela patika, zatim Clean Up corner patika, prodajni bazar, gaming corner, barber i tattoo showcase, betlovi, crtačke i plesne radionice i mnoge druge zanimljivosti!

Karte za festival su uveliko u pretprodaji, tako da, šta da vam kažem, zaljubljenici u urbanu, uličnu kulturu osim – vidimo se od 22. do 24. februara u Beogradu! :)

 

Lex

Slični članci