na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
06.02.2019.

Puma Toys for Girls and Boys

Pozdrav, dragi čitaoci! Ćao, Buzz Sneakers! Lijepo je pisati vam opet, i to o ovom igranju sa veselim parom Puma RS-X Toys patikama, u tako nevjerovatnim bojama. U zadnje vrijeme sam dosta putovao, ali ovaj šuting me je odveo u daleka vremena, kada smo bili djeca i kada je sve djelovalo lagano i jednostavno.

Kako vrijeme proLAZI, uvijek se radi o tim malim izlivima sreće, koji te guraju kroz teške dane. Danas sam otkrio osmijeh u stvarima poput svijetlih boja i hrabrih linija, u nezgrapnim zakrpama, vješto zašivenim, tako da formiraju mrežu koja obmotava moja stopala. Kako prevlačim rukom preko patika, mogu da osjetim teksturu materijala koji se smjenjuju: od suede-a do platna, preko kože, opet platna, do pjene i plastike, od punog do tankog, od gustog do laganog, od čvrstog i poroznog do elastičnog i glatkog. Ako ste mislili da su Puma RS-X Toys samo patike, pogiješili ste – one su spektakl za čula!

One su već legendarne, čim ih ugledate znate da su inspirisane osamdesetim. Ovaj novi pristup starom stilu smješta Puma RS-X Toys u središte trenda, trenda kojeg je industrija patika prihvatila. Mislim da je to Pumin način da kaže: „Nama je uglađeno i prigušeno već poznato, sada idemo sa hrabrim i glasnim!” Pozdravljam rezultate, uradili su ovo na pravi način, ukrštanjem njihovog programa za trčanje sa platnom koje omogućava ventilaciju, sa udobnim đonom i gumenim gazištem za dobro prijanjanje. Ove patike pristaju savršeno zahvaljujući vezicama, omogućavajući vam neprimjetni prelaz iz laganog kuliranja u sportski mod. Ono što mi se posebno sviđa je elastični jezičak iznad pete, koji omogućava lagano obuvanje i izuvanje.

Ovdje je i dalje zima, nismo puno sunca gledali ovih dana, ali moje Puma RS-X Toys dovoljno zagrijavaju okruženje do naše sljedeće priče. Future-retro je stigao i volio bih i da ostane, jer, isuviše smo kreativni da bi bili definisani vremenom - mi ćemo definisati vrijeme u kome živimo.

Hvala vam još jednom što ste uz Buzz Crew. Želim vam šaren dan.

 

Ciprian Ciulei

Slični članci