na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Blogger Pick
06.02.2019.

Puma Toys for Girls and Boys

Pozdrav, dragi čitaoci! Ćao, Buzz Sneakers! Lijepo je pisati vam opet, i to o ovom igranju sa veselim parom Puma RS-X Toys patikama, u tako nevjerovatnim bojama. U zadnje vrijeme sam dosta putovao, ali ovaj šuting me je odveo u daleka vremena, kada smo bili djeca i kada je sve djelovalo lagano i jednostavno.

Kako vrijeme proLAZI, uvijek se radi o tim malim izlivima sreće, koji te guraju kroz teške dane. Danas sam otkrio osmijeh u stvarima poput svijetlih boja i hrabrih linija, u nezgrapnim zakrpama, vješto zašivenim, tako da formiraju mrežu koja obmotava moja stopala. Kako prevlačim rukom preko patika, mogu da osjetim teksturu materijala koji se smjenjuju: od suede-a do platna, preko kože, opet platna, do pjene i plastike, od punog do tankog, od gustog do laganog, od čvrstog i poroznog do elastičnog i glatkog. Ako ste mislili da su Puma RS-X Toys samo patike, pogiješili ste – one su spektakl za čula!

One su već legendarne, čim ih ugledate znate da su inspirisane osamdesetim. Ovaj novi pristup starom stilu smješta Puma RS-X Toys u središte trenda, trenda kojeg je industrija patika prihvatila. Mislim da je to Pumin način da kaže: „Nama je uglađeno i prigušeno već poznato, sada idemo sa hrabrim i glasnim!” Pozdravljam rezultate, uradili su ovo na pravi način, ukrštanjem njihovog programa za trčanje sa platnom koje omogućava ventilaciju, sa udobnim đonom i gumenim gazištem za dobro prijanjanje. Ove patike pristaju savršeno zahvaljujući vezicama, omogućavajući vam neprimjetni prelaz iz laganog kuliranja u sportski mod. Ono što mi se posebno sviđa je elastični jezičak iznad pete, koji omogućava lagano obuvanje i izuvanje.

Ovdje je i dalje zima, nismo puno sunca gledali ovih dana, ali moje Puma RS-X Toys dovoljno zagrijavaju okruženje do naše sljedeće priče. Future-retro je stigao i volio bih i da ostane, jer, isuviše smo kreativni da bi bili definisani vremenom - mi ćemo definisati vrijeme u kome živimo.

Hvala vam još jednom što ste uz Buzz Crew. Želim vam šaren dan.

 

Ciprian Ciulei

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
May.
2023.
Blogger Pick
27.
Apr.
2023.
Blogger Pick