na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
29.11.2018.

MY ALL TIME FAVES: NIKE AIR MAX 90

Izbor tenisica se proširio, njihov dizajn se promijenio i sada su jedan od najpopularnijih komada obuće. U vremenu u kojem živimo, u vremenu izbora, teško je pronaći svoj unikatan način da se izrazimo. Ako ste modno osviješteni, onda je ovaj izbor još teži. Jer kako među stotinama različitih modela koji vam se dopadaju odabrati baš najbolji? Tenisice treba da idu uz naš karakter, da budu završni pečat svakom outfitu, treba da budemo tim, jer na kraju krajeva sa njima smo od jutra do mraka. Jednom kad nađeš omiljeni par tenisica, teško ćeš se odvojiti od njega. Nove Air Max 90 tenisice su bile moja ljubav na prvi pogled. Omiljena boja, dobro poznata silueta i udobnost koje samo one imaju su dovoljni razlozi da postanu moj novi buddy.

Nike Air Max olakšava taj izbor fokusirajući se na ljude kojima je udobnost i praktičnost na prvom mjestu, ali koji od obuće očekuju kvalitet, ljepotu, izdržljivost. Air Max 90 baš kao što brojka u nazivu kaže  nastao je 1990.godine. Ovaj model postao je klasik i sada se smatra za tenisice koje morate imati. One su udobne, sportskog su duha i sjajno izgledaju pa je to razlog zbog kojeg su toliko popularne. Osim toga one daju slobodu da uvijek i na svakom mjestu budete u trendu i da stižete na vrijeme i sa stilom.

U zadnje tri decenije izašlo je nebrojeno Air Max tenisica  i ruku na srce, ovo su tenisice kojima ne treba reklama. One su reklama same po sebi. Već ste ih imali, a sigurna sam da sa nestrpljenjem iščekujete one koje tek dolaze. Zato, stare Air Maxice na noge i pravac po svoj novi par. Devedesete su se vratile u najboljem mogućem obliku!

 

Selma

Slični članci