na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
22.11.2018.

THIS WINTER WE ARE GOING ULTRA!

Ćao, ja sam Jane, jedan od novih članova BUZZ Crew-a.

Ne dajte da vas moj izgled prevari, jer ja nisam još jedan tipičan dečko kog pratite na Instagramu. Tokom dana radim kao računovođa, dok je fotografija hobi koji daje savršen balans mom životu. Ovo je prva u nizu priča koje ću u narednom periodu pisati za BUZZ. Ali dosta o meni. Vreme je da pišem o jedinoj stvari koja je u ovoj priči važna: patikama

Svakom sneakerhead-u u zimskom periodu najteže pada da omiljene patike zamijeni nekom drugom obućom. Nema mnogo “zimskih” patika koje mogu da ostave trag i izgledaju atraktivno kao ljetnji ili jesenji modeli. Zato je moja misija ovog mjeseca bila da pronađem prave zimske patike.

Sneakerheads-i okupite se! Pronašao sam model u kom će vaša stopala ostati suva, koji je nevjerovatno udoban, a može biti pravi statement detalj u vašem stilu. Predstavljam vam Nike Air Max 90 Ultra Mid Winter.

Riječ je o patikama koje su prave zimske: imaju dodatak oko zgloba koji podsjeća na čarapu, gumene detalje na gornjištu i unutrašnjost obloženu udobnim materijalom. Da ovaj model bude još upečatljiviji doprinose pink akcenti koji pružaju savršen kontrast njegovim crno-sivim tonovima.

Zamislite ove patike na snijegu – ULTRA efektno, zar ne?

Zima dolazi, a ja biram ULTRA sa Nike Air Max 90 Ultra Mid Winter patikama.

 

Stay awesome,

Jane

Slični članci