na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
17.10.2018.

May the Force be with you!

Zdravo ljudi! Znamo se iz grada, zar ne? Voljela bih prvo da se predstavim kao “stara-nova klinka” Buzz Crew-a. Moje ime je Marina i odabir za početak će biti nešto novo. Mali nagovještaj – u pitanju je novitet iz Nike Air Force 1 porodice.

Svako ko me poznaje zna koliko obožavam Nike.  Prve patike kojih se zaista sjećam bile su Nike, a i uvijek ostaje onaj dio priče da sam dijete devedesetih i, pored toga, Zemunka, pa vi zaključite zašto ih toliko volim.

Jedan od modela bez kojih ne mogu su Forsice! One su ne samo moj blogger’s, već i daily pick.

U pitanju su patike koje idu uz svaku kombinaciju, pogotovo ako birate smirenije boje. Ja najčešće biram bijele ili bež, mada u kolekciji imam i svijetlo roze. Plitke, poluduboke ili duboke – svaka Forsica ima svoju cool foru.

Od 1982. godine se nije mnogo toga promijenilo. Prve Forsice su imale pertle sa strane, što danas nije slučaj, ali ko kaže da neće vratiti i to? Od prve godine napravljeno je preko 1.800 koloritnih varijacija, a bilo je i iskakanja iz okvira – Nike znak leopard printa na bijeloj patici, patika ljubičaste boje sa tirkiznim znakom, patika čije gornjište podsjeća na kožu aligatora... Šik, zar ne?

Najzanimljiviji dio istorijata odnosi se na pločicu koja se nalazi u dnu pertli. Od 1982. godine se mijenjao i oblik i materijal pločice, ali ono što piše – na prednjem dijelu AF1, a na poleđini ’82 –nije se mijenjalo. Za mene je to bilo pravo otkriće, jer zaista volim i poštujem kada nešto toliko dugo traje a kvalitet se ne mijenja, čak se povećava iz godine u godinu.

Ovu priču pišem da bih zapravo rekla da je zvijezda Air Force patika stigla i kod nas. U pitanju je Nike Air Force 1 Sage Low, patika koja je dodatno unapređena zbog djevojaka. Đon je viši, cio model je sužen i izgleda kao mlađa, zgodnija sestra klasičnog Air Force modela. Ja je obožavam, a vi?

 

Marina

Slični članci