na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
26.09.2018.

A T T I T U D E _?

U posljednje vrijeme čujem svoje bližnje prijatelje kako pričaju o tome da će otići iz svoje domovine. Zbunjena sam. Zašto odlaze? Onako ushićeni kažu da im novac nije motivacija, da žele samo bolje uslove za život. Hmm...zanimljivo. Razumijem da žele bolje okruženje. Želim i ja.  I onda mi na  tren padne misao jednog mog prijatelja koji kaže da sve možete kuditi ali se i svemu možete diviti. Do vas je. Život nigdje nije lak i uvijek će tu biti stijene po kojima morate hodati. Nekad bole, nisu ugodne, ali bitan je vaš stav o tome. Malo volje i nešto ćete i promjeniti. Okolina se mijenja, kad krenemo da mjenjamo sebe. Krenite od malih stvari.  Na tom putu promjena lijepo je imati nekoga ko će zajedno sa nama otkrivati čari pozitivnog mišljenja.

Vjerovatno ćete se složiti da su nove patike adidas SambaRose i haljina 3 stripes, idealani partneri na putu ka pozitivnim promjenama. Ja sam se odlučila za bordo boju haljine jer potajno odbijam da se pozdravim sa ljetnim tonovima. Ona me doslovno grli  dok hodam. Obično kažu za patike koje imaju platformu nisu za svaki dan, a ja sam sa Sambicama prošla kilometre i kilometre Grčkih uličica i nisam osjetila nikakav bol u stopalima. Takođe, bitna stvar, ako vas slučajno iznenadi kiša kao što je mene (sad emoji), noge će vam ostati u potpunosti suve :). adidas Samba dolaze u dvije boje,  bež i crna- super kombinacija za jesen koja nam je tu.

Kažu da pčelica uvijek nadje i sleti na nešto slatko, zato vam od srca želim da budete pčelica koja će se radovati životu. Zajedno sa novim Adidas stvarčicama.

Bzzz,
Mimi

Slični članci