na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
13.12.2016.

NEW BALANCE 999

Prvi New Balance model iz serije 99X pojavio se 1982. godine i bio je to model 990. Od tad je model prošao kroz razne promjene ali su naredni modeli mijenjali samo posljednju cifru u imenu. 2012. Godine, 30 godina od kreiranja prve patike, New York Times je objavio da model 990 ima kult pratilaca, favorizovan od strane Steve Jobs-a, Ben Affleck-a, Hairly Duff…

Model koji sam ja testirao danas  je “New Balance 999” i prvi put je proizveden 1996. a ove godine redizajniran. Već dugo sam imao želju da zaista isprobam neke od New Balance modela, jer sam primjetio da veliki broj plesača prilikom nastupa nosi baš ove patike. Svaki put kad bi došao u neki od butika probao bih par modela na kratko i uvijek sam imao osjećaj da mi ne pristaju, da izgledaju čudno i da nisu udobne. Tako je to trajalo sve do danas kad sam odlučio da se ne vrtim više u krug i da za blog pripremim New Balance 999.

Ideja je bila da napravimo par fotografija za blog, ali kako se sve fino sleglo i kako je baš ples taj koji mi je skrenuo pažnju na ovaj model, odlučio sam podjeliti zadovoljstvo i kroz video.  Zavisno od toga na šta ste se navikli, ove patike na prvu mogu da izgledaju prenapadne sa bojom, mozda malo pliće nego “standardne” patike i da vam ne stoje na nozi kako biste vi to željeli. Ipak, meni je bila dovoljna samo jedna fotografija koja nije iz moje pespektive da shvatim da ovaj model zapravo odlično izgleda na nogama. Nekoliko fotografija me je uvjerio da im boja nije napadna nego da samo razbija monotoniju betona i okoline. Udobnost, meni najbitniji dio, je morao da sačeka čitavih 20 minuta da bi se patika srodila sa stopalom i pokazala mi da model nije ni plitak niti neudoban.

Pozdrav,

Justice

Slični članci