na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
12.09.2018.

Suede platform bling or ''The IT Shoe'' for Autumn

Volim početke. Početne korake, početke priča, svaki početak je poseban sam za sebe, a početak saradnje sa Buzz sneaker stationom kao dio Buzz Crewa za mene je vrhunac događaja ove godine. Toliko. Ova godina može završiti. Kada sneaker loverima dozvolite da komentarišu patike to može potrajati, ali ja ću danas samo nabaciti šta očekujem od savršene ženske patike i koje su to?

Btw., ja sam Iva ili ti @unicorndomination6

Dugo sam tražila patike koje su osmišljene da odgovaraju ženskom stopalu, da su inspirisane devedesetim godinama grunge pokreta, da su mekane i kvalitetne, da su nježne, a opet dovoljno buntovne... I onda, u oktobru 2014., Rihanna je uočena kako nosi custom creepersice/platforme samo za nju. Sljedeći je dan isto nosila custom tenisice s debelim potplatom koje je dizajnirao g. Completely. I tako se lagano creepersica polako vratila na modnu scenu i ja sam pronašla svoju istinsku patiku. Ženske patike "Suede Platform Bling" dizajnirane su pod uticajem ikonskog grunge pokreta devedesetih, ali pravi ''the it shoe'' status stekle su zadnjih par sezona zahvaljujući Pumi koja svake sezone plasira nove modele patika s visokim potplatom.

Ovaj određeni stil ima bogati gornji dio antilopa i biserne zakovice koje zamijenjuju tradicionalne ušice, dajući mu elegantniji i ugledniji stil. S ovim luksuznim detaljima i visokom nosivošću, ove patike savršena su kombinacija grungea i šika. Savršeno opisuju moj trenutni stil oblačenja – buntovno, ležerno i trendy.

Svakako ću ih isfurati na svadbu prijatelja koja se bliži J, nema boljeg filinga nego presvući se iz štikli u ravne cipele nakon par sati plesanja. A ove patike su savršene za to!

Šik, glamurozne, ležerne, ali opet trendy i must have ove jeseni!

Vidimo se ekipo,

Vaša Unicorn Domination.

Slični članci