na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
21.11.2016.

NOSI SUPERSTAR. BUDI SUPERSTAR!

Ne volim pravila! Mnoga modna pravila danas djeluju previše konzervativno. Ne dozvoljavaju igru, a kreativne igre su najljepše. Nije sve što se servira, lijepo i sa ukusom! Budite spremni za eksperimentisanje! Pravila postoje da se ruše. Sjećate li se stilskih prodika; uparite torbicu i cipele, odstranite višak nakita, ljeti nosite bijelo, a zimi zagasite boje, a tenisice isključivo uz vaše sportske kombinacije. Naravno da se sjećate. Blah, blah, blah . Život je kratak, prekrši pravila. Oprosti brzo, ljubi polako. Voli istinski. Smij se nekontrolirano i uvijek i zauvijek nosi tenisice!


Moda  je igra! Sve je dozvoljeno. Spajati boje, materijale i stilove prava je poslastica. Nikada na život ne gledam previše ozbiljno možda  zato i živim šareni vrtuljak raznih prilika. Budi najbolja verzija sebe, budi svoj Superstar. Za Adidas, riječ „superstar“ veže se uz njihov najpoznatiji model tenisica koji je proslavio Adidas Originals prvo na košarkaškim terenima, a zatim i na ulicama širom  svijeta. Svoje zlatno doba doživjele su u 80-ima kada su postale dio urbane mode i hip hop kulture.


Superstar predstavlja više od tenisice - one su neizostavan detalj ulične mode širom svijeta. Sigurno je da zaslužuju zvjezdani status u sneaker svijetu. Moj novi buddy  Adidas superstar 80's W je toliko fashion. Poznata silueta sa snake printom je mega giga ženstvena da  poželite da ih nosite zauvijek! Nije teško da se zaljubite u ovaj model, iako je velika zvjezda, jednostavn je, šarmantan, uklapa se, a i uvijek ja za šetnju i odlazak na dobar cheesecake u omiljenu slastičarnicu.


Svoju kombinaciju sam upotpunila Adidas duksom, koji je oslikan cvjetnim printom i nosi dašak retro duha.  Ovaj put, priču sam pisala sa vrha, jer... pogled je bolji. Namjestila krunu, vidljivu i nevidljivu i krenula dalje.

Note: Nemoj biti nečiji šišmiš, budi nečiji unicorn! Sad trk u Buzz po najelegantnije patike ikad!

Do čitanja,

Selma.

Slični članci